1. Home
  2. Inspiratie
  3. Merk in de spotlight: Esprit

Merk in de spotlight: Esprit

Door Michelle Laros - Dinsdag 08 April 2014 | 15:49

esprit-collectie14

Waarschijnlijk ben je al van kinds af aan bekend met dit razend populaire modemerk; Esprit. Het internationale modemerk biedt al sinds 1968 stijlvolle mode maar gaat altijd met de tijd mee. Hoogtijd om wat meer te weten te komen over dit Amerikaanse merk.

Als je op zoek bent naar de laatste trends en mooie designs zit je goed bij Esprit. Het merk laat zich inspireren door internationale fashion shows en zijn zo ontworpen dat je de kleding voor alle gelegenheden kunt dragen. Of dit nou een bijzonder moment, een business event of gewoon in je vrije tijd is.

Susie en Doug Tompkins -oprichters- combineerden creativiteit met duurzaam handelen onder invloed van een heerlijk Californisch zonnetje. Vanaf het begin af aan houden zij zich bezig met de ontwikkeling van duurzame mode. Duurzaamheid betekent voor hen het creëren van hoogwaardige mode waar je lange tijd van kunt genieten, rekening houdend met de natuur en alle betrokken mensen.

De jurken van Esprit zijn casual chic met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Naast de prachtige jurkencollectie, bezitten zij over een complete kledinglijn van sportmode en bodywear tot accessoires en schoenen voor man vrouw en kind. Benieuwd naar de jurkjes van Esprit? Neem dan snel een kijkje op de pagina met Esprit jurken.

Lees ook