1. Home
  2. Inspiratie
  3. Merk in de spotlight: Marks And Spencer

Merk in de spotlight: Marks And Spencer

Door Elise Takkenberg - Dinsdag 09 Juli 2013 | 09:00

Merk in de spotlight: Marks & Spencer

Marks And Spencer: wie kent het merk niet? Voor stijlvolle, zakelijke maar ook zomerse jurkjes kun je bij het merk terecht. De jurkjes zijn vaak iets chiquer doordat deze iets boven de knie eindigen en dus niet al te kort zijn. Dit maakt de jurkjes multifunctioneel voor zowel op het werk als in het dagelijks leven.

Het merk is van oorsprong een Brits warenhuis, opgestart in Engeland. Het begon bij een marktkraam van de immigrant Michael Marks in een stadje in het Noorden van Engeland. In 1894 opende hij zijn eerste winkel in Manchester en werd succesvol ondernemer. Hij besloot zijn succes te delen door met Thomas Spencer samen te werken. In 1904 was het een begrip: Marks And Spencer was geboren.

De jurkjes van Marks And Spencer staan bekend om een goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. De jurkjes zijn goed geschikt voor zakelijke doeleinden, maar door de luchtige stoffen ook prima in de zomer te dragen. Oftewel: je kunt eigenlijk niet zonder een aantal Marks And Spencer jurkjes in je garderobe!

Marks And Spencer winkel

In Nederland was er tot 2001 een winkel van het merk te vinden in de Kalverstraat, Amsterdam. Dit filiaal sloot, maar hiervoor is dit jaar een concept-store voor in de plaats gekomen. De toekomstplannen zijn gunstig voor Nederland: in 2014 zal er in Den Haag en in 2015 in Amsterdam een winkel geopend worden.

Naast kleding voor dames, kinderen en mannen wordt er in de concept store ook een groot assortiment eten en drinken aangeboden. Van goede wijnen en ready to eat pakketten tot koekjes en koffie: je kunt je hele keuken à la Marks And Spencer inrichten.

Op dit moment vind je ruim 150 jurkjes van dit fijne merk op Jurkjes.nl. Wij hebben onze favorieten voor je geselecteerd. Welke vind jij het mooiste?

Marks And Spencer | Jurkjes.nl

V.l.n.r: € 89,99 – € 39,99 – € 25,95 – € 350,00 – € 34,99

P.S. Veel jurkjes van Marks And Spencer zijn verkrijgbaar van maat 34 t/m maat 50! Dus ook als je op zoek bent naar grote maten ben je bij dit merk aan het goede adres.

Lees ook