1. Home
  2. Inspiratie
  3. 9x de leukste zakelijke jurkjes

9x de leukste zakelijke jurkjes

Door Pip Cloo - Donderdag 31 Januari 2013 | 14:03

zakelijke jurkjes

Iedereen heeft er wel eens mee te maken: een belangrijk gesprek. Dit kan een sollicitatie zijn, maar ook zoiets als het ontmoeten van je toekomstige schoonouders. Op deze momenten wil je er op je best uitzien en dan is de belangrijkste vraag altijd ‘ wat doe ik aan?!’

Je wilt niet te jong overkomen, maar ook niet te volwassen, en al helemaal niet als een saaie muts. Dan is de beste oplossing om een zakelijk jurkje te kopen, waarin jij jezelf het beste voelt. Met de categorie ‘zakelijke jurkjes’ associeer je vast saaie, zwarte, streng ogende jurkjes. Dan heb je het helemaal mis! Wij hebben voor jou de negen leukste ‘zakelijke jurkjes’ op een rijtje gezet.

Deze jurkjes passen juist helemaal niet binnen het stereotype zakelijk jurkje dat je waarschijnlijk voor ogen hebt. Met een gekleurd jurkje zul je juist opvallen en het zal een indruk geven van je persoonlijkheid. In rood kan je overkomen als een warm persoon en blauw is behalve de kleur van zakelijkheid ook de kleur van vertrouwen.

Welke kleur of model je ook kiest, het belangrijkste is dat jij je er goed in voelt en dat het jurkje bij je persoonlijkheid past. Draag je normaal geen strakke jurkjes? Kies er dan ook voor om tijdens de belangrijke gelegenheid een jurkje te dragen dat wat losser zit. Je zult je er veel relaxter in voelen en uiteindelijk zal het gesprek ook beter gaan.

Neem verder ook nog een kijkje op onze pagina met zakelijke jurkjes en je zult zien dat er voor iedere smaak een jurkje te vinden is. Met de juiste accessoires kun je de perfecte indruk maken bij je toekomstige baas of schoonouders. Als jij je zelfverzekerd voelt over je uiterlijk zal de rest ook mee zitten, succes verzekerd!

Hybrid zakelijk jurkje

Morgan € 114,62 € 21,99

Vero Moda zakelijk jurkje blauw

Vero Moda € 39,95

Zakelijk jurkje Girl in Mind blauw

Girl in Mind. €35,99

roze jurkje zakelijk Mango

Mango € 59,99

Bonprix jurkje zakelijk bruin

Pieces € 49,99

Rood jurkje zakelijk

Asos € 51,24

Zakelijk jurkje blauw

Mango € 39.99

Wit jurkje zakelijk

Mango € 19,95

Donkergroen zakelijk jurkje

Sissy-Boy €95,96

Lees ook