1. Home
  2. Inspiratie
  3. Musthaves: jurkjes met hartjesprint

Musthaves: jurkjes met hartjesprint

Door Ilse Bloemendal - Maandag 15 Augustus 2022 | 10:00

Het is vandaag hartjesdag. Hartvormige kussens, chocoladehartjes en natuurlijk jurkjes met hartjesprint. Tijd om deze musthave in het zonnetje te zetten. We are in love!

Jurkjes met hartjesprint

Jurkjes met hartjesprint zijn dit jaar helemaal in. Je ziet dit jaar zelfs meer jurkjes met printjes dan ooit. Ga voor een jurkje met roze of rode hartjes om echt in een liefdevolle stemming te komen. Leuk voor een date night of een avondje uit. Iedereen zal verliefd worden op jou én je jurkje.

Rode jurkjes

Ook een rood jurkje kan niet in je kast ontbreken .Jurkjes in het rood zorgen er niet alleen voor dat je sterk en actief overkomt. Een rood jurkje kan zowel sexy als klassiek zijn, zowel zakelijk als casual en zowel opvallend als basic. Voor een echt klassiek en elegant tintje aan je outfit kies je in plaats van felrood voor dieprood of bordeauxrood.

Roze jurkjes

Hartjes = liefde. Ook kan een roze jurkje niet in je kast ontbreken. En zo’n roze jurkje mag best wel wat toffe details hebben. Wat dacht je van een beetje kant, of een glittertje her en der. Charmant en sexy: daar gaan we dit jaar voor! En o ja: beschouw jij jezelf als een echte romanticus en geboren voor de liefde? Dan is roze dus echt dé kleur voor jou.

Lees ook