1. Home
  2. Inspiratie
  3. 8x de leukste influencers die veel jurkjes dragen

8x de leukste influencers die veel jurkjes dragen

Door Quirine Brouwer - Woensdag 09 November 2022 | 09:01

Ben je dol op jurkjes, maar ben je op zoek naar nieuwe manieren om ze te combineren? Of vind je het gewoon heerlijk om online weg te zwijmelen bij de mooiste exemplaren? Dan hebben wij acht influencers voor je op een rij gezet die veel jurkjes dragen!

Van preppy tot romantisch tot dromerig: deze influencers hebben allemaal een eigen stijl.

1. Freddy Cousin-Brown

De op-en-top Britse Freddy heeft duidelijk een favoriete kleur: roze! Ze is niet bang voor meisjesachtige outfits en hult zich in de meest chique jurkjes in roze, wit en beige. Zwart zal je op haar Instagram niet snel tegenkomen. Freddy laat zich inspireren door Disneyfilms en Gossip Girl-icoon Blair Waldorf. Classy, meisjesachtig en speels: dat zijn de jurkjes die Freddy graag draagt.

2. Shirin Altsohn

Droomde jij als klein meisje van de jurken zoals je die in sprookjes zag? Of heb je een liefde voor vintage? Dan is het Instagram account van Shirin iets voor jou: ze lijkt zo uit het dorpje van Belle en het Beest te zijn gestapt met haar prachtige, vintage-uitziende items. Van korsetten tot ouderwetse leren archieftassen, Shirin laat zien hoe je jurkjes zo combineert voor een sprookjesachtig effect.

3. Vivian Hoorn

Een schone van eigen bodem! Wij weten zeker dat als je ‘klasse en elegantie’ in het woordenboek opzoekt, dat daar de stijl van Vivian Hoorn bij staat. Simpele silhouetten, monochrome kleurpaletten en luxe details zijn allemaal elementen die je in de kledingstijl van Vivian terugziet. Gelukkig voor ons is ze ook dol op jurken, dus inspiratie genoeg!

4. Karina

Ben je niet bang voor een knalkleurtje? Karina van @styleidealist in ieder geval niet! Ze draagt graag jurken met de meest opvallende kleuren en ze laat zien dat dat niets is om bang voor te zijn. Sterker nog: je vrolijkt de boel flink op door af en toe eens een kleurtje te dragen. Daarnaast is haar motto: ‘style for your body, not your size’ en daar zijn wij het helemaal mee eens. Jurken staan goed op ieder lichaam!

5. Chrissy Ford

Heb jij een kantoorbaan? Dan vind je vast veel inspiratie op de Instagram van Chrissy Ford, die veel classy jurken draagt die perfect zijn voor de working girl. Maar dat betekent niet dat de outfits saai zijn, want Chrissy is dol op prints en bijzondere details!

6. Ashley

Als je iets meer durf hebt, dan kun je volop inspiratie opdoen bij Ashley van @best.dressed. Waar de Amerikaanse begon met een YouTube account vol tweedehands en zelfgemaakte outfits, is ze uitgegroeid tot de koningin van Haute Couture en draagt ze de meest kunstzinnige outfits. Draag jij graag jurkjes met heerlijk gekke details? Dan vind je bij Ashley genoeg opties.

7. Berenice

Deze vrolijke Mexicaanse heeft een passie voor mode, en dat is te zien. Berenice van @benulus is dol op een vleugje kitsch, en volgens haar is alleen een jurkje nog geen outfit. Ieder jurkje heeft namelijk accessoires nodig, en véél ook! Berenice combineert sieraden, riemen en andere accessoires als geen ander en je zal op haar account dan ook volop inspiratie opdoen.

8. Mina Le

Als we het over mode als kunstvorm hebben, dan kunnen we niet anders dan Mina Le van @gremlita noemen. Draagt ze een jurk, dan is dat niet zomaar een outfit, maar een waar kunstwerk. Met veel invloeden uit vintage mode en andere culturen, maar altijd origineel. Zin om eens te experimenteren? Dan vind je op dit account veel inspiratie.

Lees ook