1. Home
  2. Inspiratie
  3. Webshop in de spotlight: C&A

Webshop in de spotlight: C&A

Door Elise Takkenberg - Zaterdag 10 Augustus 2013 | 14:00

Webshop in de spotlight: C&A | Jurkjes.nl

C&A is een merk dat nog niet van iedere jonge vrouw het vertrouwen heeft gewonnen. De modeketen wordt geassocieerd met de kleding die haar moeder, of zelfs oma koopt. Wij helpen je graag van deze vooroordelen af! C&A bedient tegenwoordig namelijk vrouwen van alle leeftijden.

De geschiedenis van de modeketen begint al in het begin van de 17e eeuw, bij de voorouders van de broers Clemens en August Brenninkmeijer (vandaar: C&A). Deze familie verkocht stoffen in Nederland en Duitsland en dit werd op elke generatie overgedragen. In 1841 vonden de broers het tijd voor een echte onderneming en richtten C&A Brenninkmeijer op, wat resulteerde in een eerste C&A filiaal in 1861.

Tegenwoordig staat C&A bekend om kleding dat door moeders wordt gekocht, voor henzelf en voor de kinderen. Wat veel mensen niet weten, is dat de merken Yessica en Clockhouse ook bij C&A horen. Deze merken zijn altijd up to date met de laatste modetrends en zijn net als het moedermerk C&A heel betaalbaar.

Tegenwoordig hoef je al lang niet meer naar de winkel toe om te shoppen, maar doe je dit online. Ook C&A heeft een overzichtelijke webshop voor mannen-, vrouwen-, kinder-, en babykleding. Je kunt, als je een account aanmaakt, een verlanglijstje samenstellen. Zo zie je overzichtelijk welke kledingstukken je op het oog hebt en of er nog iets mist in je outfit!

C&A jurkjes

De jurkjes van C&A zijn veelzijdig. In het overzicht staan zowel cocktailjurken, zomerjurkjes als zakelijke jurken. Je kunt voor iedere gelegenheid een jurkje vinden, wat betekent dat je niet bij diverse webshops hoeft te shoppen. Je kunt de jurken in één keer afrekenen en je krijgt de volledige bestelling in één keer in huis.

Ben je graag bewust bezig met het milieu? Geen probleem! C&A is tegenwoordig een groot retailer van biologisch katoen. Tijdens de productie van de kledingstukken wordt er aandacht besteed aan milieuvriendelijke technologieën om zo groen mogelijk te produceren.

C&A webshop

Betaalwijzen: creditcard, iDeal en PayPal
Verzenden: 3 tot 5 werkdagen,  € 3,95 verzendkosten
Retourzending: gratis binnen 14 dagen

Wil je graag jurkjes shoppen? Dan kun je een kijkje nemen op onze pagina met jurkjes van C&A, Yessica of Clockhouse. Als je jouw favoriete jurkje hebt gevonden, verwijzen wij jou voor de betaling en het bestelproces door naar de webshop van C&A. Veel plezier met shoppen!

Tip: als je je nu aanmeldt voor de C&A nieuwsbrief ontvang je 10% korting op je eerstvolgende aankoop!

Lees ook