1. Home
  2. Inspiratie
  3. Editors tips: Pallets, maxi’s en de Happy List

Editors tips: Pallets, maxi’s en de Happy List

Door Marise Doeve - Donderdag 28 November 2013 | 13:42

Pallets en maxi jurken

Je zal wel denken; wat hebben pallets en jurkjes met elkaar te maken? Nee, niks dus. Mijn leven staat op dit moment in het teken van verbouwen en dat is waar de pallets om de hoek komen kijken. Wanna know why? Lees hieronder al mijn tips & tricks van de week.

Tip 1: Pallets

Ja, pallets ja. Die houten dingen die je op ieder bedrijven terrein ergens in een hoekje ziet liggen. Aan hun lot overgelaten, in de hoop dat iemand ze ooit een nieuw leven of een beter plekje gunt. Mijn tip? Meenemen zo’n kanjer. Ok, niet de eerste de beste natuurlijk maar als jij een mooi exemplaar weet te vinden kun je er héél veel leuke dingen mee doen. Zo hebben wij het simpelste DIY project ever gedaan. Je schroeft vier wielen onder een pallet en je hebt een salontafel.

Tip 2: Verschrikkelijke Agnes

Niet de meest fashionable tip maar ik kan je vertellen, nee ik kan je beloven, dat je mij dankbaar zal zijn voor deze tip. Misschien ben jij – moeder van een paar rondhuppelende koters – mij allang voor geweest maar afgelopen week heb ik dan eindelijk de film Despicable me (oftewel Verschrikkelijke ikke) gezien. Hoewel de film, ondersteund met muziek van Pharrel Williams, al een verademing is op zich zal er één ding gebeuren. Je wordt verliefd op Agnes, oh, en op fluffy unicorns.

Tip 3: De happy list

Het is koud, het is vroeg, ik mis de zomer. Met socialbesitas op de loer laten steeds meer mensen zich verleiden om negatieve posts op social media te plaatsen waardoor je soms tegen-het-depressieve-aan je social media weer afsluit. Tijd voor wat happiness dacht ik zo, en daarom ben ik sinds deze week begonnen aan mijn ‘Happy List’. En tip 2 hierboven staat ook op mijn happy list. Interesse in een korte ‘How-to’? Here we go: 1. regel een boekje of -nog makkelijker- een notitie app in je telefoon 2. schrijf alles, maar dan ook echt alles, waar jij vrolijk van wordt op 3. klaar is kees! Nu heb jij altijd iets om met vrolijke gedachten op terug te kijken!

Tip 4: Maximaal genieten

Om even te vluchten voor onze verbouwing en alle drukte besloten mijn vriend en ik eens even maximaal te gaan genieten in de stad Marrakech. Maar wat pak je in voor een vakantie naar een warm land waar blote benen niet worden gewaardeerd? Juist ja, maxi jurken! Dus, helemaal passend bij onze MAXI-male vakantie, ging ik met een koffer vol maxi jurken en maxi rokken richting de stad van 1001 nachten. En wat een succes, de maxi jurken hingen al een paar jaar vooraan in mijn zomergarderobe maar sinds Marrakech hebben ze ook een prominent plekje veroverd in mijn wintergarderobe! Combineer jouw maxi jurk in de winter met een leren jack, panty en stoere boots en ook jij bent klaar voor een maxi-male winter!

Lees ook