1. Home
  2. Inspiratie
  3. Heftig: 6 vrouwen droegen dezelfde jurk voor een bruiloft

Heftig: 6 vrouwen droegen dezelfde jurk voor een bruiloft

Door Dionne - Woensdag 23 Januari 2019 | 09:49

YAY! Er valt een uitnodiging voor een bruiloft op de deurmat en je denkt meteen: ‘wat trek ik aan?’ Je klapt je laptop open en begint met de zoektocht naar de perfecte jurk voor een bruiloft. De dag nadert en het voorbereiden kan beginnen. Je hebt zin om je helemaal op te tutten: haartjes mooi, de juiste accessoires en natuurlijk de perfecte outfit. Dan zie je op het feest je nichtje met dezelfde jurk en verdraaid: verderop staat nog iemand met dezelfde outfit. Oh, what’s happening…Dacht je nog zo origineel te zijn. Het overkwam iemand op een Australische bruiloft. Wat zou jij doen? Hard wegrennen om thuis een andere outfit aan trekken of lig je op de grond van het lachen? 

Misschien ken je de bruid in kwestie niet zo goed óf juist wel, maar het is altijd een gelegenheid waar je helemaal over de top kunt gaan met je outfit. Nou ja, niet too much natuurlijk. Want het is not done om mooier dan de bruid gekleed te zijn. Het is in ieder geval een goed excuus om een mooie jurk voor een bruiloft te shoppen. De kans is klein dat je dezelfde jurk koopt als iemand anders op het feest. Of toch niet? Op een bruiloft in Australië droegen maar liefst 6 vrouwen dezelfde jurk – nee, het waren geen bruidsmeisjes. Het was puur toeval.

Oops! Dezelfde jurk voor een bruiloft

De vrouwen waren namelijk allemaal verliefd op het marineblauwe feestjurkje van het merk Forever New. Één van de vrouwen, Debbie Speranza vertelt aan de Daily Telegraph dat ze arriveerde op het feest en in de hoek haar nicht zag staan in dezelfde jurk. Dat was natuurlijk al shocking. Vervolgens keek ze naar andere gasten in de zaal en zagen ze nog vier (ja 4!) andere vrouwen in het marineblauwe jurkje, oh mijn god.

Gelukkig hebben ze er allemaal ontzettend hard om gelachen (inclusief de bruid!). Debbie Speranza postte een foto op de pagina van Forever New met het onderschrift: ‘Nee we zijn niet de bruidsmeisjes, maar gewoon gasten’. Uiteindelijk heeft de foto 51k likes gekregen. We love it! 

jurk voor een bruiloft

Beeld cc: Debbie Speranza

 

Neem een kijkje in de categorie ‘Jurkjes voor bruiloft’ en shop jouw perfecte jurkje!

Lees ook