1. Home
  2. Inspiratie
  3. De meest stijlvolle jurkjes voor een winterbruiloft

De meest stijlvolle jurkjes voor een winterbruiloft

Door Dionne - Donderdag 22 November 2018 | 14:45

Het traditionele bruiloft-seizoen is zeker te weten voorbij. Snap je eigenlijk niet zo goed waarom er nog een bruiloft op de planning staat? Wij wel. In de winter ben je zeker van slecht weer. Of nou ja slecht, in ieder geval koud. Je kunt je er 100x beter op voorbereiden dan het wisselvallige weer in de zomer. Je hoeft in ieder geval niet een week van tevoren de weerapp steeds te refreshen. Het kan alleen maar meevallen. Kortom, winterbruiloften zijn cool en een absolute aanrader. Het geeft toch ook juist een sprookjesachtige sfeer? Dit zijn de leukste jurkjes voor een winterbruiloft. 

Bedank je grote familie of je kennissenkring maar: it’s never-ending. Toch flitst er al gauw door je hoofd: ‘wat trek ik aan naar een winterbruiloft?’ Eigenlijk staat er niet veel tussen de regels voor de outfit van gasten, enkel: draag geen wit. Er is genoeg vrijheid om een outfit samen te stellen en juist daar zit de moeilijkheid. Midi en maxi lengtes zijn nog steeds huge deze winter. Draag maxi-jurken met een mooie panty, clutch en hakken en je bent eigenlijk al vrij snel klaar. Wij adviseren om met zoveel mogelijk materialen te spelen, bijvoorbeeld velvet, satijn of leer. Want met wit off the menu kun je all kanten op.

jurkjes voor een winterbruiloft

Beeld cc: Stellawantstodie

Jurkjes voor een winterbruiloft

Layer it up! Draag lekker veel laagjes. Lekker warm en je kunt met verschillende materialen en prints spelen. Neem een jasje of kort vestje mee voor ‘s avonds. Draag als jas een mooie mantel van wol: een essential in iedere wintergarderobe. In plaats van high heels, kun je ook mooie enkellaarsjes dragen met hak. Vaak zijn deze way more comfortable. Wij hebben een aantal perfecte jurkjes voor een winterbruiloft voor je uitgekozen. Zit er iets voor jou bij? Fingers crossed!

Toch niet helemaal tevreden met wat je ziet? Neem dan eens een kijkje bij jurkjes voor een bruiloft!

Lees ook

Jurkjes.nl maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.