1. Home
  2. Inspiratie
  3. Dam tot Damloop

Dam tot Damloop

Door Britte Kramer - Donderdag 19 September 2013 | 09:15

Roze jurkje Adidas Originals

 

Dit weekend staat Amsterdam weer in het teken van de Dam tot Damloop. Zondag verzamelen 55.000 sportievelingen zich op de Amsterdamse Prins Hendrikkade, om vervolgens hun beste beentje voor te zetten, net zolang tot ze in hartje Zaandam zijn.

Ervan uitgaande dat de lopers zich inmiddels wel voldoende verdiept hebben in wat ze dit weekend te wachten staat, hebben wij wat tips op een rijtje gezet voor de fanatiekelingen langs de kant. Komen ze!

* Het wordt druk. En dan bedoelen we: 250.000 mensen-druk. Kies, met het oog op je medetoeschouwer, dus liever voor een schoudertas dan een rugtas, en liever voor een capuchon dan voor een paraplu. Wat jezelf betreft: zorg dat je wat te eten en te drinken bij de hand hebt en let goed op je spullen.

* Neem de zaterdag ervoor ook een kijkje, want hoewel-ie iets minder bekend is dan zijn snellere broertje, is de Dam tot Dam Wandeltocht, met 16.000 deelnemers ook een behoorlijk spektakel.

Sponsor snel nog wat lopers die voor Pink Ribbon lopen, en draag zo mee aan de strijd tegen borstkanker.

* Laat je inspireren door de Pink Ribbon-renners en doe het in dit sportieve, roze jurkje van Adidas Originals.

* Laat de renner in kwestie deze app downloaden. Zo kun je hem of haar vanuit je luie stoel volgen en zelfs aanmoedigen via Facebook of Twitter, waarna de loper jouw support doorkrijgt via zijn of haar audiocoach.

Praktische informatie vind je hier.

 

Jurkjes.nl wenst alle lopers én supporters heel veel succes!

Lees ook