1. Home
  2. Inspiratie
  3. Trend report: cut out jurkjes

Trend report: cut out jurkjes

Door Elise Takkenberg - Woensdag 17 Juli 2013 | 08:30

Cocktailjurkjes | Jurkjes.nl

Show some skin! De cut out jurkjes zijn momenteel razend populair. Met een cut out jurkje laat je iets meer van jezelf zien; je taille, je rug of een stukje van je buik. Je kunt het zo bloot maken als je zelf wilt; er zijn cut out jurkjes met subtiele cuts en jurkjes met open rug.

De jurkjes worden vooral gedragen als cocktailjurkjes. De jurkjes zijn feestelijk en sexy, alles wat je nodig hebt op een avondje stappen! Je combineert de jurk met een paar hoge hakken en een mooie clutch. Er zijn veel zwarte varianten (nummer 1 t/m 4, zie hieronder), maar ook witte of kleurrijke cut out jurken (nummer 5 t/m 8).

Op vakantie is het jurkje niet uit je koffer te denken. Het is de perfecte look voor een avond uit of een rondje over de boulevard. Door de wijde pasvorm en luchtige stof zijn veel jurkjes prima geschikt voor tropisch (niet-Nederlands) weer.

Cut Out jurkjes online

Je koopt deze trendy jurkjes online via Jurkjes.nl. Vooral stoere merken als John Zack, Ax Paris en Club L verkopen dit soort cocktailjurkjes. Zoek je een feestelijk jurkje zonder cut out? Neem dan een kijkje in het overzicht cocktailjurkjes.

Om jou een handje te helpen hebben wij de leukste cut out jurkjes voor je op een rij gezet. Welke is jouw favoriet?

Cut out jurken | Jurkjes.nl

1. John Zack € 15,95 2. Jones & Jones € 12,99 3. Ax Paris € 44,95 4. Ax Paris € 44,95

Cut out jurkjes | Jurkjes.nl

5. John Zack € 169,99 6. Club L € 79,99 7. Club L € 34,95  8. Te Amo  € 17,99

Lees ook