1. Home
  2. Inspiratie
  3. Club Brillant sluit Fashion Week briljant af!

Club Brillant sluit Fashion Week briljant af!

Door Marise Doeve - Dinsdag 19 Juli 2011 | 14:45

Club Brillant Fool's GOLD | Dennis DiemZondagavond 18 juli werd de Amsterdam International Fashion Week weer spectaculair afgesloten door Club Brillant. Heel modeminnend Nederland was te vinden bij deze show en de show kreeg zelfs wat Internationale allure met Miss J op de frontrow!

Club Brillant is een samenwerkingsverband van alle top opticiens van Nederland. Deze club biedt iedere fashion week aan een jong Nederlands talent de kans om zijn werk aan een groot en professioneel publiek te tonen. Deze keer ging deze kans naar het jonge Nederlandse talent Dennis Diem, die samen met het eigenzinnige Italiaanse label Italia Independent, zijn fashioncollectie Fool’s GOLD mocht presenteren.

Zoals de naam van de collectie, Fool’s GOLD’ al zegt zagen we veel goud de catwalk trotseren. Dit werd perfect afgemaakt met neutrale nude kleuren en een diepe tint zwart. Door het gebruik van exclusieve en soepele stoffen kregen alle outfits de glans met een gouden randje.

Diem weet goed het vrouwelijk schoon te benadrukken waardoor we veel diepe v-halslijnen zien, strapless jurkjes, goed benadrukte tailles en draperingen op de plekken waar we deze het liefste zien. Het geheel werd natuurlijk helemaal afgemaakt met de originele monturen en zonnebrillen uit de ‘velvet’ collectie van Italia Independent.

Eyecatchers van de collectie waren de jurk met het gouden gedrapeerde bovenstuk met donsachtige sleep (zie foto hierboven) en de soepele nude jurk met diep decolleté.

Heel modeminnend Nederland was te vinden bij deze show. Zo was de frontrow gevuld met o.a. Miss J (de bekende catwalkcoach uit America’s Next Top Model), Lapo Elkann, Victoria Koblenko, Daphne Deckers, Stacey Rookhuizen en Mariana Verkerk. Over de catwalk liepen de modellen uit het volgende seizoen van Hollands Next Topmodel. Miss J moedigde de modellen aan met zijn bekende kreten als ‘work it baby’.

Club Brillant Fool's GOLD | Dennis Diem Club Brillant Fool's GOLD | Dennis Diem Club Brillant Fool's GOLD | Dennis Diem

Lees ook