1. Home
  2. Inspiratie
  3. Claes Iversen ontwerpt collectie voor WE

Claes Iversen ontwerpt collectie voor WE

Door Admin - Donderdag 13 September 2012 | 15:30

Claes Iversen voor WE

Goed nieuws op deze herfstachtige donderdag! Claes Iversen en WE Fashion gaan een samenwerking aan. Designerkleding van deze topontwerper, daar worden we blij van!

De Deense ontwerper Claes Iversen (spreek uit: Clees) gaat een collectie ontwerpen voor WE. De collectie zal bestaan uit vijf designerjurken en is verkrijgbaar vanaf 19 november. Het gaat om een collectie voor de feestelijke eindejaarsperiode. En een feestelijk uiteinde kan met de vrouwelijke  ontwerpen vol glamour van Claes Iversen natuurlijk niet missen.

Peter Ingwersen, Creative Director van WE, is enthousiast over de samenwerking. Hij ziet het als een kans voor klanten om een designerjurk aan te schaffen en de ontwerper krijgt zo de kans om zijn jurken aan te bieden bij een bredere doelgroep. De ontwerper opende afgelopen zomer de Amsterdam Fashion Week en is een grote naam in de modewereld.

Onder andere Lieke van Lexmond en Stacey Rookhuizen worden regelmatig in de ontwerpen van Claes Iversen gespot. De Deen woont al lange tijd in Nederland en sinds 2008 timmert hij aan de weg als modeontwerper. Stage heeft Iversen gelopen bij Viktor & Rolf en op het moment heeft hij een eigen winkel versus atelier aan de Herengracht in Amsterdam.

Klik hier om alle jurkjes van WE te bekijken.

Zijn jullie al benieuwd naar de collectie?

Lees ook