1. Home
  2. Inspiratie
  3. Budget velvet jurkjes: dit zijn de must haves!

Budget velvet jurkjes: dit zijn de must haves!

Door Dionne - Woensdag 31 Oktober 2018 | 15:47

Ja ja! Het mag weer: velvet, fluweel of velours…Hoe je het ook noemen wilt. Het is een modetrend die niet meer lijkt weg te gaan en wij worden daar dolenthousiast van.  De velvet jurkjes waren eerst bedoeld voor speciale gelegenheden zoals Kerst of een gala, maar dat is verleden tijd. Als je om je heen kijkt zie je dit heerlijke materiaal overal. De stof is zacht, warm en comfortabel en je ziet er gewoonweg prachtig uit in een velvet jurkje. Dit zijn onze favoriete budget velvet jurkjes. Kort, lang, met prints en in felle kleuren: we got you covered. 

Budget velvet jurkjes

Velvet jurkjes geven je look een chique en vrouwelijke uitstraling. Wie er een beetje on trend wil bij lopen, heeft een aantal velvet items nodig. Van broeken, horloges, laarsjes, tops en natuurlijk jurkjes. De glanzende stof geeft ieder kledingitem een vintage look en daar worden wij zo blij van. Als je een uitgaansavond met vriendinnen hebt is een fluweel jurkje een goed idee, want je krijgt een super sexy uitstraling. Uiteraard zijn er ook prachtige jurken van velours voor een ingetogen chique look. Je shopt deze stof het beste in warme, donkere en diepe tinten, zoals rood, navy, mosgroen en zwart.  Nog een laatste tip: je hoeft niet verschillende velvet items met elkaar te matchen. Stijl de look af met andere materialen, want één kledingstuk in velours is genoeg. Je garderobe updaten is niet goedkoop en daarom hebben wij nou juist de budget velvet jurkjes voor je uitgekozen van prachtige merken.

Budget velvet jurkjes

Beeld cc: Manrepeller

Oriënteren voor Kerst of voor een leuke date?

Je kunt natuurlijk ook alvast even spieken tussen de fluwelen jurkjes voor tijdens de kerstdagen of voor een date night met je (nieuwe) lover. Wie weet zit er hier iets tussen én het feit dat alle jurkjes hieronder niet duurder zijn dan €40 is natuurlijk mooi meegenomen.

Shop ze!

Lees ook