1. Home
  2. Inspiratie
  3. Benoem de volgende LaDress jurk!

Benoem de volgende LaDress jurk!

Door Admin - Vrijdag 22 Juli 2011 | 12:16
Chloe tuniek | LaDress.com

Chloe | LaDress

Een designer jurk die vernoemd is naar jou? Het is mogelijk! High fashion brand LaDress organiseert een unieke wedstrijd waarin jij de naam van de volgende LaDress jurk mag bepalen! Hoe geweldig zou dat zijn, als jij straks rondloopt in een jurk die vernoemd is naar jou, je moeder, je beste vriendin of jouw favoriete idool?!

Iedere jurk van LaDress is vernoemd naar een vrouw die het team achter LaDress inspireert. Zo hebben ze bijvoorbeeld al een Chloe (foto),  Judi, Ellen, Bobbi, Linda en Jodie. Ook jouw naam tussen dit rijtje? Hieronder staat hoe je aan de wedstrijd mee kunt doen!

Ga van 1 augustus tot en met 15 september naar Ladress op Facebook en ‘Like’ LaDress. Post de naam die jij de nieuwe LaDress zou willen geven op het Facebook prikbord, inclusief de reden waarom jij voor die naam kiest. Doe dat door de volgende zin af te maken:

 

              “Ik zou de volgende LaDress ….
                noemen, omdat…. “

 

De winnaar wordt eind augustus bekend gemaakt via het LaBlog op de LaDress website en de LaDress nieuwsbrief. De jury bestaat uit Lauren Verster, Thijs Willekes en Simone van Trojen van Ladress zelf. De winnaar zal benaderd worden via Facebook en ontvangt een gepersonaliseerde jurk met zowel haar eigen naam, als de naam die ze heeft voorgesteld, in het label.

Lees ook