1. Home
  2. Inspiratie
  3. Winactie: Win € 100,- shoptegoed van V&D

Winactie: Win € 100,- shoptegoed van V&D

Door Moniek Linssen - Dinsdag 26 Augustus 2014 | 16:00

v-en-d-winactie

Ja, je leest het goed. Wij hebben een ontzettend leuke winactie klaarstaan voor iedereen die mee wil doen! Je kunt namelijk € 100,- shoptegoed winnen om te shoppen bij het grote warenhuis V&D. Lees snel verder om te lezen hoe jij kans kunt maken op de voucher.

Hét grote warenhuis
V&D bestaat al sinds het einde van de 19e eeuw. Met een groot succes werden er in een rap tempo meerdere filialen geopend. Heb jij weinig tijd of geen V&D in de buurt? Geen probleem, want het warenhuis heeft ook een webshop. Zo bestel je alles binnen een paar kliks en ontvang je jouw bestelling de volgende dag thuis op de mat. Je kunt er terecht voor eindeloos veel producten, van reisartikelen en beddengoed tot de meest fashionable kleding en accessoires. Natuurlijk zijn wij helemaal fan van alle jurkjes die bij V&D te shoppen zijn van mooie merken als New Look, Esprit en Jane Norman.

Hoe kun je meedoen?
Ga naar https://www.jurkjes.nl/webshops/VenD en kies jouw favoriet uit alle jurkjes van de V&D op Jurkjes.nl. Plaats het linkje van de jurk op Jurkjes.nl – bijvoorbeeld https://www.jurkjes.nl/jurkjes/new-look-jurk-90233 –  in een reactie onder deze blogpost samen met een leuke reden waarom je deze zou willen hebben! De winactie zal vrijdag 5 september 2014 worden gesloten en op maandag 8 september zullen wij de winnaar uitkiezen.

Veel plezier met het vinden van jouw favoriete jurkje en good luck!

_________________________________________________________________________________________________________

Bedankt voor alle inzendingen, we hebben hele leuke reacties ontvangen. Helaas kan er maar een de winnaar zijn.
Gefeliciteerd Tineke Janzen, jij bent de winnaar van € 100 shoptegoed!

Lees ook