1. Home
  2. Inspiratie
  3. Webshop in de spotlight: Tommy Hilfiger

Webshop in de spotlight: Tommy Hilfiger

Door Chantal Kosters - Donderdag 13 December 2012 | 13:09

Als er in de modewereld wordt gepraat over rood, wit, blauw weet iedereen waar je het over hebt. Het is het symbool van een van de grootste Amerikaanse modemerken: Tommy Hilfiger! Van zijn eerste collectie in 1985 is Tommy Hilfiger uitgegroeid tot een van de populairste merken met winkels over de hele wereld. 

Dankzij zijn eerste grote advertentiecampagne zette de toen nog onbekende ontwerper zichzelf gelijk op de kaart. In de ludieke campagne zette hij zichzelf tussen de op dat moment al grote Amerikaanse ontwerpers: “De vier geweldige Amerikaanse ontwerpers voor heren zijn: R – L – P – E – C – K – T – H” (Ralph Lauren, Perry Ellis, Calvin Klein en natuurlijk Tommy Hilfiger zelf). Het was voor Hilfiger het begin van een succesvolle carrière in de modebranche.

Zijn ontwerpen zijn klassiek Amerikaans met moderne snits en details. Dat is ook gelijk de kracht van het merk. Tijdloos en tegelijkertijd stijlvol en helemaal van nu. Door de jaren heen is het merk uitgebreid met verschillende collecties voor jong en oud! Zo is er de sportieve, casual collectie waarbij de klassieke kleuren van Tommy centraal staan. De Hilfiger denim collectie is jonger, met een stoere en streetstyle-achtige look en feel.

Ook op Jurkjes.nl hebben we natuurlijk een uitgebreide keuze aan jurkjes van dit populaire merk.
Klik hier om naar de webshop van Tommy Hilfiger te gaan!

Beelden uit de catwalk show van de collectie voorjaar 2013. 

Lees ook