1. Home
  2. Inspiratie
  3. Nu te koop: Amsterdam Fashion Week tickets!

Nu te koop: Amsterdam Fashion Week tickets!

Door Britte Kramer - Woensdag 11 December 2013 | 16:57

Amsterdam Fashion Week Tickets

Terwijl in New York vanaf komende Fashion Week de ‘hemelpoorten’ gesloten blijven voor het gros van de mensen, worden ze in Amsterdam juist volop geopend.

Berichtten we gisteren nog dat modebloggers en streetstylefotografen per komende editie niet meer welkom zijn op New York Fashion Week – Amsterdam pakt het anders aan. Nee, de Nederlandse online fashion scene hoeft niet te vrezen. Sterker nog, vandaag bereikte ons het bericht dat iederéén welkom is tijdens AFW A/W ’14 (23 tot 27 januari). Jij dus ook! Dat wil zeggen: als je je aanmeldt voor de AFW Frontrow Club.

Frontrow Club
Laat je niet misleiden door de naam: de eerste rij blijft toebedeeld aan Cécile Narinx, Karin Swerink en consorten. En van ‘voor een dubbeltje op de eerste rang’ is al helemaal geen sprake, maar goed, daar staat tegenover dat je weer iets van je bucket list kunt strepen. Bovendien krijg je als lid van deze club fijne goodies, zoals uitnodigingen voor geheime fashionfeestjes. Ook maak je kans op kaarten voor catwalkshows. Win je die niet? Dan zul je toch echt zelf in de buidel moeten tasten.

De prijzen
Een kaartje voor een show kost 50,-.
Een kaartje voor rij 3 of 4, plus drie consumptiemuntjes kost 75,-.
Een VIP-pakket (twee kaartjes voor shows – rij 3 of 4, plus
lopend buffet en zes consumptiemuntjes) kost 150,-.

Stappenplan
Spit hier alvast het schema door (onze tips, buiten de gevestigde orde om: MATTIJS, Duran Lantink, Ratna Ho, Rebecca Ward en MaryMe-JimmyPaul), meld je hier aan (heel simpel: via een klik op de knop worden via Facebook je gegevens ingeladen) en sla ze in, die Fashion Week tickets!

Ps: ga je kijken? Dan kun je natuurlijk niet in je slobbertrui aan komen. Kies hier een Fashion Week-proof jurkje uit.

Lees ook