1. Home
  2. Inspiratie
  3. AIFW Downtown Programma

AIFW Downtown Programma

Door Admin - Vrijdag 08 Juli 2011 | 15:46

AIFW Downtown programma

Twee keer in het jaar mogen wij onze mooiste jurkjes en hoogste hakken uit de kast halen want dan is het Fashion Week in Amsterdam. Volgende week is het weer zover en wij zijn ons al druk aan het voorbereiden op alle leuke dingen die er te doen en zien zijn. Wil jij dit ook niet missen maar heb je geen uitnodigingen? Geen zorgen, wij hebben de leukste happenings voor je op een rijtje gezet waar je ook gewoon zonder uitnodiging naar toe kan!

Fashion Week Shoppingroute
Dit jaar heeft AIFW 3 verschillende shoppingroutes georganiseerd in Amsterdam. Deze routes zijn opgedeeld in de thema’s denim, design en duurzaam. Om het extra relaxed voor je te maken heeft het team achter AIFW dit jaar een kaart voor je gemaakt waarop alles duidelijk staat aangegeven. Klik hier voor meer informatie over de shoppingroutes.

Vrijdag 8 juli

Opening DOWNTOWNCollege Hotel, Roelof Hartstraat 1, 17:00-19:00
De feestelijke opening van het AIFW Downtown programma in het College Hotel. Miriam de Waard, Evelien van Pruissen & Christa van der Meer, derdejaars studenten van de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag, showen hun collectie.

Zaterdag 9 juli

Fashion Addicted, Panama, Oostelijke Handelskade 4, Entree €10,-, 23:00-03:00
Het officiële openingsfeest van Styletoday voor de AIFW. Verwacht fashionable DJ’s, VIP arrangementen, verrassingen als golden goodiebags en vijf verschillende modeshows, georganiseerd door Fashionchick.

Zondag 10 juli

Animal Parade @ Jutka & Riska, Jutka & Riska, Bilderdijkstraat 194, 16:00-19:00
Vintage winkel Jutka & Riska houdt een Animal Parade en zondag 10 juli is hiervoor de opening. De feestelijke opening wordt vergezeld van lekkere deuntjes, verfrissende drankjes en zomerse BBQ-snacks. Tijdens de Animal Parade vind je bij Jutka & Riska limited edition kleding en accessoires voor de AIFW binnen het thema dieren.

Dinsdag 12 juli

Open your mind and see, Westcord Fashion Hotel, Hendrikje Stoffelstraat 1, 18:30-20:30
Een show van Denise Aartsen, Lana Wijnands, Daphne van den Heuvel, Kunji Bearwald en Sanne Haselager. Deze verschillende jonge designers presenteren hun visie op de modewereld van nu. Het is innovatief, creatief, anders en inspirerend.

Vrijdag 15 juli

Trash & TreasuresMagna Plaza, Nieuwezijds Voorburgwal 182, 10:00-19:00
Een geweldige sale met vintage, tweedehandsjes, jonge designers en leuke merken. Twee dagen lang te bezoeken in de Magna Plaza. Verwacht taart, gadgets, cocktails, kunst en ander hebberigmakend spul!

FOAM Pop-in presenteert Wild Folded, FOAM Pop-in, Museumplein, 17:00-19:00
Een duurzame catwalk met artiesten Koosje Ruijgrok en Tessa Teixeira de Mattos. Het duo zal ‘Wild Folded’ accessoires tonen, ontwikkeld uit een fascinatie voor dieren. Exclusief gemaakt voor FOAM en achteraf te koop bij FOAM Pop-in.

Anti Fashion Party #10 Space Cave, Gazz, Pazzanistraat 1, Entree €9,-, 23:00-05:00
De naam zegt genoeg…

Zondag 16 juli

HKU Fashion Show, Ronde vijvers, Westerpark, 14:00-16:00
Studenten van de HKU(2e jaars) showen 2 outfits per student. Deze outfits zijn ontstaan n.a.v. een muze uit Utrecht.

Klik hier voor het complete Downtown programma.

Waar kunnen we jou tegen het lijf lopen?

Lees ook