1. Home
  2. Inspiratie
  3. De 5 leukste Instagram cadeautjes

De 5 leukste Instagram cadeautjes

Door Britte Kramer - Woensdag 04 December 2013 | 11:44

Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeautje? Veel persoonlijker dan een foto wordt het niet. Maar de tijd van een-kiekje-in-een-lijstje zijn we wel een beetje voorbij. Deze fijn vormgegeven websites integreren jouw Instagram- of Facebookaccount, zodat je met een paar drukken op de knop een grappig of mooi cadeau hebt, voor een ander óf jezelf!

Instagram cadeautjes

Want ook voor jezelf zijn ze meer dan leuk, die miniboekjes, stickers, telefooncovers, armbandjes en zelfs marshmallows met je lievelingsfoto’s erop. Veel leuker bovendien dan even digitaal door je foto’s scrollen, of een stapel afgedrukte foto’s die zonder duidelijk doel liggen te verstoffen in een hoekje. Kijk, dit zijn ze, de vijf leukste Instagram cadeautjes:

Miniboekjes via Printstagram

Printstagram Tinybook

Tinybooks zijn – ja, echt – ieniemini (37mm x 44mm) boekjes, gevuld met slechts jouw Instagramfoto’s. Voor $10 krijg je drie boekjes, met in elk 24 foto’s. Het is aan jou om te kiezen of je 72 foto’s selecteert, of dat je drie dezelfde boekjes maakt. Tip: doet het ook goed als origineel bedankje na een bruiloft of als alternatief voor een geboortekaartje.


Hoesjes via Casetagram

Casetagram

Via deze website maak je heel gemakkelijk een hoesje voor je smartphone, iPad of iPod. Maak verbinding via Instagram of Facebook en sleep je foto’s in het door jou gekozen motiefje. Tussendoor kun je ook plaatjes (‘stamps’) van Casetagram zelf plaatsen, zoals een kittig panterprintje of een ‘keep calm’-motto. Is je cover wel heel goed gelukt? Dan kun je jouw ontwerp ter verkoop aanbieden op de site. Net zoals jij ook de designs van anderen kunt kopen.


Armbandjes via Wearshare

Wearshare

Bij Wearshare stel je een armbandje samen door een achtergrondkleur te kiezen, en vervolgens zeven foto’s die op het bandje worden gedrukt. Voor $7 (plus $1,50 verzendkosten) worden twee exemplaren van je ontwerp naar je toe gestuurd. De leukste vriendschapsbandjes die wij ooit hebben gezien!


Stickers via Social Print Studio

Printstagram Mini Stickers

Kun je nagaan hoe leuk het is om de twee boekjes met in totaal 252 stickers te ontvangen? De 252 kleine, schattige stickertjes van 1x1cm met al jouw mooie momenten? Je betaalt $10 en de mogelijkheden zijn eindeloos: gebruik ze voor het dichtplakken van een envelop of voor het personaliseren van je notitieboek, laptop, telefoon, fiets…


Marshmallows via Boomf

Boomf

Doop je lover in de chocoladefondue of rooster je aartsrivaal boven het kampvuur. Bestel je bij Boomf, dan ontvang je voor 12 Pond een mooi doosje, met daarin negen vierkante marshmallows, met daarop jouw Instagramfoto’s. Kind binnenkort jarig en nog op zoek naar een originele traktatie? Voilà!

Lees ook