1. Home
  2. Inspiratie
  3. 100 nieuwe merken bij de Bijenkorf

100 nieuwe merken bij de Bijenkorf

Door Admin - Maandag 20 Augustus 2012 | 14:09

Let op, het volgende bericht kan onverwacht veel schade aanrichten aan uw portemonnee. De Bijenkorf is vanaf dit najaar namelijk 100 nieuwe merken rijker! Hoeray! Nog meer verleidelijk mooie jurkjes, geweldige laarsjes en oogverblindend mooie accessoires bij ons favoriete warenhuis dus!

Met onder meer Stella McCartney, Alexaner Wang, Isabel Marant en Marc by Marc Jacobs is het designerassortiment van de Bijenkorf nu nog aantrekkelijker. Op de damesafdeling van het Amsterdamse filiaal openen Maje en Sandro deze maand shop in shops. Ook de Britse merken Joseph en Barbour en het Nederlandse merk Stills worden toegevoegd. Maar de heren komen ook niks te kort, met nieuwe merken als Acne, Paul Smith, Marc by Marc Jacobs en Closed. Zelfs voor de kids is er nu nog meer designermoois te shoppen met onder andere Stella McCartney, Burberry en Armani als nieuwe merken.
Ook op de lingerieafdeling is Stella McCartney toegevoegd, net als een shop in shop van Madame Supertrash.

Maar ook schoenenliefhebbers worden niet overgeslagen. Aan de webshop van de Bijenkorf worden namelijk 60 nieuwe schoenenmerken toegevoegd. Van Converse en Puma tot Costume National en Jil Sander. Klik hier om de nieuwe schoenen merken te bekijeken.

Van links naar rechts: tas van Alexander Wang, jurk van Ted Baker van , sneakers van Isabel Marant, jurk van Ted Baker en tas van Givenchy.

Lees ook