1. Home
  2. Inspiratie
  3. Yes! Korting bij Wehkamp!

Yes! Korting bij Wehkamp!

Door Darcy Oerlemans - Woensdag 09 September 2015 | 11:33

wehkamp 2
Met de herfst voor de deur kunnen we er niet meer omheen: de zomerjurkjes hebben hun taak volbracht en moeten plaatsmaken voor de herfst- en winterjurkjes. Stiekem vinden we dat helemaal niet erg, want het betekent maar één ding: SHOPPEN! Wehkamp geeft ons nu 10 euro korting op alle bestellingen vanaf 40 euro.

Topshop en héél veel meer
Jurkjes van G-Star Raw en Scotch & Soda doen helaas niet mee, maar met merken zoals Vero Moda, Sissy Boy, Supertrash, Filippa K en Modström is er keuze genoeg. De jurkjes hierboven doen natuurlijk ook mee (van links naar rechts: Sissy-Boy € 23,99, Topshop € 57,-, whkmp’s GREAT LOOKS € 11,95). Bovendien heeft Wehkamp wat nieuwe merken in het assortiment. Nu vind je onder andere je favoriete jurkjes van Topshop gewoon bij de Wehkamp, en deze week dus met 10 euro korting. Hoe fijn is dat!

Morgen in huis
De code is niet alleen geldig op leuke jurkjes, maar op bijna alles. Als je dan nog geen nieuwe outfit bij elkaar kunt shoppen, weten wij het ook niet meer. En als je je jurkjes voor 23:00 uur bestelt, heb je ze morgen in huis. Need we say more? Ga snel naar alle Wehkamp-jurkjes en gebruik de code zinin bij het afrekenen! De kortingscode is geldig tot 14 september.

Wat wordt jouw nieuwe herfstjurkje?

wehkamp
Vero Moda, € 34,95 | C&A, € 26,- | ICHI, € 79,95

 

 

Lees ook