1. Home
  2. Inspiratie
  3. Wollen jurkjes draag je zo!

Wollen jurkjes draag je zo!

Door Ilse Bloemendal - Vrijdag 21 Januari 2022 | 13:20

Als echte fashionista heb jij waarschijnlijk allang een wollen jurk in jouw kast hangen. Ben je daar nog niet aan toegekomen? Dan moet je écht haast maken! Want deze winter rocken we wollen en gebreide jurkjes alsof ons leven ervan afhangt. De voordelen van een wollen jurkje? Die zijn simpel: warm, stylish en chique. We hebben het al gezien bij de meest fashionable celebs, maar ook bij populaire internationale bloggers, maar je rockt zo’n gebreid jurkje echt op verschillende manieren.

1. Een wollen jurk combineren met een broek

Een jurk dragen met een broek klinkt misschien wat vreemd in de oren. Zorg dat je er maar snel aan went, want het is een van de modetrends van 2022! Het is dit jaar helemaal hip om een jeans te dragen onder een wollen jurk. Super trendy, hip én warm. Let’s go!

2. Draag een wollen jurk met een dikke maillot

Een panty in de winter is echt een absolute no go. Dit is toch veel te koud?! Draag in plaats van een panty een lekkere, dikke maillot. Ideaal tijdens de koude, winterse dagen, want het houdt je heerlijk warm. Zie je, dat je jurkjes gewoon tijdens de winter kunt dragen? You’re welcome!

3.  Een legging onder een wollen jurk is ook een goede optie

Draag jij liever geen maillot onder je jurkje, omdat dit voor jou toch iets te koud is? Geen probleem, want met een legging is ook een goede optie. Een legging is vaak net iets warmer en daarom voor velen ook een fijne optie tijdens de winterse dagen. Wat betreft jouw legging kun je variatie aanbrengen: wat dacht je van een glanzende leren legging? Ook hartstikke tof! Mix and match.

Het wordt de hoogste tijd om jouw warme, gebreide en wollen jurkjes in huis te halen, om deze winter extra goed door te komen.

Deze jurkjes en nog veel meer leuke gebreide jurken shop je hier. Shopze!

Lees ook