1. Home
  2. Inspiratie
  3. Webshop in de spotlight: TopVintage

Webshop in de spotlight: TopVintage

Door Marise Doeve - Donderdag 28 Maart 2013 | 13:40

Top Vintage in de spotlight
In 2013 is TopVintage voor het derde jaar op een rij verkozen tot Beste Webwinkel Damesmode! Een goede reden dus om deze webshop eens van dichterbij te bekijken.

TopVintage is een nog vrij onbekende webshop die zeker meer aandacht verdient. Deze shop richt zich namelijk op een hele bijzondere stijl; die van de jaren 50 en 60. De shop is gestart in 2008 als een vintage webshop en groeide later uit tot een shop die vooral retro kleding verkoopt door heel Europa.

De shop laat zich vooral inspireren door vrouwen als Marylin Monroe, Sophia Loren, Brigitte Bardot en Audrey Hepburn. De vrouwen hadden allemaal erg hun eigen stijl en droegen deze met veel overtuiging. De jurken op TopVintage hebben ook allemaal stuk voor stuk een unieke uitstraling.

TopVintage heeft de grootste collectie in retro kleding geïnspireerd op de jaren 40, 50 en 60. Merken als Pinup Couture, Collectif Clothing en Lindy Bop worden via deze website aangeboden. Naast jurkjes kun je op de site van deze webwinkel ook bijpassende accessoires vinden.

Ben jij nou helemaal weg van vintage stijl geïnspireerd op voorgaande jaren, neem dan snel een kijkje op de website. Hieronder hebben we voor jou alvast de drie leukste TopVintage jurkjes gezameld. Veel plezier met shoppen!

Retro jurkje Collectif Clothing | TopVintage

Collectif Clothing € 64,95

Retro jurkje Bunny

Bunny € 58,95

Retro jurkje Bunny

Bunny € 59,95

Lees ook