1. Home
  2. Inspiratie
  3. Look hot when it is cold: warme uitgaansjurkjes die je wilt hebben

Look hot when it is cold: warme uitgaansjurkjes die je wilt hebben

Door Dionne - Donderdag 15 November 2018 | 14:20

Nu de temperaturen steeds sneller zakken, verstoppen we onszelf al snel in puffer jackets, warme gebreide jurken en hoge laarzen. Het liefst iedere dag. Maar deze droogte (in modeland het zogeheten ‘fashion drought-period’) kan er soms een beetje voor zorgen dat je al snel kiest voor saaiere outfits. Je kent het wel: de dagen dat je het liefst niet te veel tijd steekt in je outfit. Denk aan die ene sweater met een zwarte elegante jas, day after day. Maar er is hoop, want 2019 is het jaar van de risico’s, comebacks, faux fur, metallics, pastelkleuren, tweed en neon.

Er zit een leuk feestje aan te komen of je hebt cocktail o’clock met je beste vriendinnen en je wilt even alles uit de kast trekken. Op het moment dat je voor de kast staat, zijn er zijn toch dilemma’s die je tegenkomt, zoals late night bicycling.. Brr, koud! Met de koude dagen in aantocht wil je ook dat de items die je koopt, warm zijn. But it’s party season! Dit zijn de warme uitgaansjurkjes om alsnog te shinen op die dansvloer!

Warme uitgaansjurkjes om van de winter een feest te maken

Je outfit kan er immers niets aan doen dat het slecht weer is. Of nou ja slecht, gewoon koud. Maak van je jurk een statement piece en draag een oversized puffer coat over de jurk. Je kunt in de winter zoveel kanten op met je outfit: maak er gebruik van. Eindeloos combineren, layer it up en maak er een feestje van. Draag een mooie vrouwelijke jurk en ga helemaal los met accessoires. Een panty met een motiefje of grote statement oorbellen. De webshops staan er immers vol mee en deze trend blijft nog wel even.

Warme uitgaansjurkjes

Beeld cc: Style Scrapbook

Geloof je niet dat het mogelijk is om er hot uit te zien, terwijl het buiten verschrikkelijk is? Om je mening bij te schroeven hebben wij een aantal sexy warme uitgaansjurken op een rij gezet en dit keer mét lange mouwen! Voor het perfecte “wow-effect” op de dansvloer!

De pareltjes

Lees ook