1. Home
  2. Inspiratie
  3. Waarvan staat Beatrix hier zo te genieten?

Waarvan staat Beatrix hier zo te genieten?

Door Admin - Dinsdag 15 September 2015 | 10:59

Prinsessen Beatrix en Leontien
Prinses Beatrix en Prinses Laurentien trokken maandagavond hun feestjurken uit de kast voor het Paul Van Vliet-jubileum feestje in Koninklijk Theater Carré. Laurentien droeg een crèmekleurige cocktailjurk, terwijl de voormalige vorstin koos voor een dieprood mantelpak met een brokaten top met paisley-motief – dat haar geweldig staat (bekijk hieronder hun tenue van top tot teen.) Het doet goed haar zo in haar nopjes te zien.

Het liefst had Paul van Vliet zijn verjaardag in stilte gevierd. Maar daar stak Carré gelukkig een stokje voor. Collega-cabaretiers zetten de conferencier, die 10 september tachtig jaar werd, in het zonnetje. Tijdens de eenmalige jubileumvoorstelling Vandaag of Morgen traden klinkende namen uit het vak, waaronder Youp van ’t Hek, Herman van Veen, Bert Visscher en Jochem Meyer op met de jarige job.

Tal van prominenten waren aanwezig op de jubileumavond, onder wie prinsessen Laurentien en Beatrix, met wie Van Vliet in Leiden studeerde.

De opbrengst van de kaartverkoop gaat naar Unicef, waar de voormalig vorstin beschermvrouw van is en Van Vliet ambassadeur. Reden genoeg voor die flinke glimlach op het gezicht van Beatrix.  Bekijk hieronder de jurken van de prinsessen van top-tot-teen.

beatrix-leontien--

Prinses Beatrix

Over stijlvol gesproken: Koningin Máxima kan er ook wat van! >>

Lees ook