1. Home
  2. Inspiratie
  3. Waarom voor deze jurk een wachtlijst van 900 mensen is

Waarom voor deze jurk een wachtlijst van 900 mensen is

Door Darcy Oerlemans - Donderdag 24 September 2015 | 20:46

tory dress

Bij het merk MM.LaFleur weten ze maar al te goed dat vrouwen behoefte hebben aan een goeie jurk om te dragen naar het werk. Oprichter Sarah LaFleur ontwerpt jurken die zakelijk maar toch fashionable zijn. Klinkt interessant, zeker, maar een wachtlijst van 900 liefhebsters? Huh?!

Lange wachtrij
Jep, je leest het goed: als je deze zwarte jurk wilt kopen heb je meer dan 900 wachtende liefhebsters voor je. Ne-gen-hon-derd! Tuurlijk, wij begrijpen als geen ander dat een Little Black Dress onmisbaar is in je kledingkast, maar waarom uitgerekend dit model (genaamd ‘Tory’) zo geliefd is? MM.LaFleur begrijpt het zelf ook niet zo goed.

Kreukvrij
Dat een jurk snel uitverkocht is gebeurt wel vaker, maar er is nog nooit zo’n lange wachtlijst geweest voor een specifieke jurk. Wat we van ‘Tory’ weten: hij is gemaakt van speciaal eco-friendly katoen uit Japan, dat heel ademend is en niet kreukt. Vrij ideaal voor kantoor of zakenreis dus. Maar speciaal genoeg om zoveel mensen te laten popelen? Laten we het zo zeggen: de wonderen zijn de wereld nog niet uit.

Little Black Dress
Het populaire model wordt nu op razend tempo geproduceerd, maar ondertussen groeit de vraag ernaar nog steeds met de dag. ‘Tory’ als kerstdate? Dát gaat al niet meer lukken. Bestel je nu, dan mag je hopen dat je je jurk in januari 2016 thuisgestuurd krijgt. Pf. Geduld is een schone zaak, maar ook een irritante. Hier drie look-a-likes die je wél dit jaar nog aan kan!

Little black dress
1. Mango € 149,99,-
2. Kiomi € 59,95
3. Kookai € 129,95

 

Lees ook