1. Home
  2. Inspiratie
  3. Vogue Fashion’s Night Out

Vogue Fashion’s Night Out

Door Admin - Donderdag 06 September 2012 | 11:50

We schreven er al eerder een stukje over, maar over een week is het dan echt zover! Dan zal de eerste Vogue Fashion’s Night Out plaatsvinden in Amsterdam. Het wordt gegarandeerd een feestje met de leukste winkels en activiteiten!

Wat houdt het precies in? Vogue Fashion’s Night Out is een mode event georganiseerd door Vogue. Het wordt al jaren in andere landen gehouden en 13 september is de beurt ook aan Nederland. Het is de dag om fashion te vieren en daar doen wij natuurlijk maar al te graag aan mee. Zo zijn de deelnemende winkels geopend tot 22:00u (de Bijenkorf zelfs tot 23:00u!) en worden er speciale activiteiten georganiseerd. Vergeet niet jouw persoonlijke uitnodiging, het septembernummer van Vogue, mee te nemen!

Er doen in totaal 77 winkels mee, van de Bijenkorf tot de winkels in de van Baerlestraat en de PC Hooftstraat. Zoals je gewend bent van Vogue, werken ze ook nu alleen samen met de crème de la crème van de modewereld. Een avond vol Neerlands’ beste ontwerpers, fotografen, stylisten en modellen! Enkele hoogtepunten van de avond: laat je vervoeren door de nieuwste Mercedez-Benz A-klasse, customize een item bij Tommy Hilfiger, geniet van een optreden van Candy Dulfer of een manicure bij Mulberry!

De Bijenkorf is een belangrijk onderdeel van de Fashion’s Night Out. Zo kan je je daar bijvoorbeeld laten inspireren door een fashion show of neem een kijkje tussen topmerken als Prada en Alexander Wang. Op de derde etage kan je terecht voor een heuse fotoshoot en je vindt hier de Vogue Store met Nederlandse topdesigners. Daarnaast is er de mogelijkheid om dé mode-illustrator Piet Paris te ontmoeten en in de Bijenkorf Kitchen kan je een exclusieve preview bijwonen van de documentaire Diana Vreeland. Klik hier voor het uitgebreide programma van de Bijenkorf.

Kijk, zo moet fashion gevierd worden! Dit is absoluut een modefeestje dat je niet wil missen. Zijn jullie er ook bij?

Vogue Fashion's Night Out

Lees ook