1. Home
  2. Inspiratie
  3. Victoria Secret model begint eigen kledinglijn

Victoria Secret model begint eigen kledinglijn

Door Michelle Laros - Donderdag 27 Februari 2014 | 13:32

 

“Ik ben al vijftien jaar model en ken de modewereld van binnen en buiten. Kleding ontwerpen wordt denk ik de volgende stap in mijn carrière”, verklaarde Alessandra Ambrosio al eerder. Opeens verschenen er dinsdag 25 februari op Instagram foto’s van het supermodel in haar nieuwe collectie. Ze voelt zich helemaal thuis in de modewereld. Omdat ze er dagelijks mee bezig is, heeft ze besloten om een eigen kledinglijn te starten; Àle by Alessandra.

Dit 32-jarige model heeft zich laten inspireren door vintagemode. De collectie is super breed en daar houden wij van, want hoe meer hoe beter! Onze garderobes kunnen straks gevuld worden met zomerkleding, schoenen, zonnebrillen, accessoires, zwemkleding, handtassen en parfums allemaal van Àle by Alessandra.

Als topmodel reis je heel wat af. Je komt op de allermooiste plekjes van de wereld. Daar kunnen we best jaloers op zijn. Zo zijn de foto’s voor de campagne gemaakt in het noorden van Californië. Alessandra speelde natuurlijk de hoofdrol in haar eigen shoot. Het resultaat is, niet anders dan verwacht, prachtig!

We zullen nog een paar daagjes moeten wachten op haar kledinglijn maar op 17 maart is de officiële onthulling. De kleding zal verkrijgbaar zijn bij het Amerikaanse kledingmerk Planet Bleu. Dit label staat overigens bekend om haar bohemian-invloedrijke kleding.

Kun je geen genoeg krijgen van de Indian-bohemianstyle? Kijk eens op de pagina met jurkjes bij de merken Free People en Noa Noa zij hebben ook een boho kledingstijl. We can’t wait!

Lees ook