1. Home
  2. Inspiratie
  3. Komt dat zien, komt dat zien

Komt dat zien, komt dat zien

Door Michelle Laros - Donderdag 27 Maart 2014 | 09:53

prijzencircus-vd

Dames en heren, jongens en meisjes, hooggeëerd publiek, maak jezelf klaar voor het V&D PrijzenCircus want dit warenhuis jongleert de komende tijd met superprijzen! Zij gaan vandaag van start en we kunnen nog lekker lang genieten van deze acrobatische stunten want de actieperiode loopt t/m 13 april.

Wat kun je shoppen?
Letterlijk alles! Shirts, broeken, jassen, jurken, tassen, horloges, sieraden, nachtkleding, lingerie, make-up, herenkleding, kinderkleding en zelfs fietsen en reiskoffers! Zo hé, en dat in een adem. Ons kun je niet meer wijsmaken dat hier niks te shoppen valt voor jou. Dus haal die rode neus maar uit de kast en sla je slag bij het prijzencircus.

Stunts en spektakel
Ja, ja het zou geen prijzencircus zijn als er geen prijzen te verdienen zijn. Wat moet je doen? Easy as pie; sla je favoriete prijzencircus artikelen in – niet zo moeilijk met zoveel keuze – en ontvang een stuntmunt bij iedere aankoop. Op deze stuntmunt staat een unieke gelukscode waarmee jij hele gave prijzen kunt winnen, zoals een BMW (wow!). Dit kun je natuurlijk ook online doen; zeker de moeite waard om te checken.

Ook de winkels van V&D worden tijdens het prijzencircus omgetoverd tot een waar circus. Zo kun je jezelf elke dag laten betoveren door de kunsten van een jongleur, steltenloper of een diabolo artiest. Ook nieuwsgierig geworden naar het spektakel van V&D? Neem een kijkje in de folder of neem direct een kijkje tussen het prijzencircus assortiment.

Lees ook