1. Home
  2. Inspiratie
  3. Sapph showt nieuwe concept in College Hotel

Sapph showt nieuwe concept in College Hotel

Door Michelle Laros - Dinsdag 17 Juni 2014 | 15:50

saphartikel2

V&D nodigde ons uit om samen naar de re-launch van het concept van Sapph te gaan (waar ook de nieuwe SS15 collectie van Sapph te zien is!) Daar hebben we geen moment over getwijfeld, yes please! Prachtige dames in sensuele lingerie schitterden gisteren in het luxe College Hotel in Amsterdam.

Sapph liet eerder weten een nieuwe weg in te gaan slaan. Eerder dit jaar is er een soft launch geweest waarbij deze re-launch werd aangekondigd voor pers en genodigden (hebben wij even geluk!).

Tijdens de re-launch toonden zij het gehele nieuwe concept. Wat voorheen naughty en sexual was, wordt nu playful en sensual. Geen gefotoshopte en té sexy modellen meer. En geen slogans als ‘Dress less to impress’ of You ain’t seen nothing yet’ meer op billboards.

‘Every Sapph starts a story’ is de nieuwe tagline van het merk die zich uit in de campagnebeelden, waarbij iedere scène een verhaal verteld. Vanaf nu zal Sapph meer ‘natuurlijke’ modellen neerzetten; vrouwen met een prachtig figuur van zichzelf.

everysapphstartsastory

In het chique College Hotel werden we meegenomen in een sensuele wereld waarin de modellen de nieuwe SS15 collectie showden. In verschillende hotelkamers werd alvast een voorproefje gegeven van de modeshow die later zou volgen. Alles was erg sensueel aangekleed met kaarslicht en rozen. Ook kregen we een sneak-peak van de nieuwe bikinilijn te zien.

Tijdens de Sapph fashionshow werd de gehele collectie getoond; veel kant, felle kleuren en een volledige beachlijn. Het was prachtig om te zien dat de modellen op een natuurlijke manier neergezet werden.

In 2015 zal de volledige look&feel van het merk zichtbaar zijn in haar collectie bij o.a. V&D. Kun je niet wachten? Shop dan de fall/winter collectie van 2014 waar al een aantal veranderingen binnen het merk zichtbaar zijn.

Klik hier om naar de V&D shop te gaan voor de Sapph collectie.

saphartikel1saphartikel3saphartikel4

Lees ook