1. Home
  2. Inspiratie
  3. Valentijnsdag ideeën: celebrate love!

Valentijnsdag ideeën: celebrate love!

Door Dionne - Donderdag 07 Februari 2019 | 10:22

Valentijnsdag is dé dag om iemand te vertellen dat hij of zij bijzonder is. Na alle feestdagen in december is Valentijnsdag weer als eerste aan de beurt. Of je het nu wel of niet viert: overal ter wereld wordt de liefde gevierd. Vier jij het dit jaar of zoek je gewoon een reden om weer heerlijk uiteten te gaan? Wij hebben de leukste Valentijnsdag ideeën voor je op een rij gezet. 

Valentijnsdag ideeën

Valentijnsdag ideeën: dit zijn de do’s en don’t

Want Valentijnsdag hoeft echt niet veel te kosten. Vaak denken mensen aan dure cadeaus, een chic restaurant of zelfs een mini trip naar binnen- of buitenland. Over het algemeen vinden mensen een creatief verzonnen cadeau veel leuker, zoals een mooie brief of een romantisch 4-gangen diner met kaarslicht thuis. Het is natuurlijk wél belangrijk dat je binnen het thema liefde blijft en initiatief neemt om iets te ondernemen. Er zijn namelijk een aantal pijnlijke fouten die je kunt maken op deze spannende dag. Zeg jij keer op keer tegen je partner dat je een hekel hebt aan deze dag? Dan hoef je ook niks te verwachten. Ben jij juist de partner van een Valentijnsdag-hater? Neem wat hij of zij zegt over Valentijnsdag niet te letterlijk.

Wil jij het dit jaar een beetje binnen de perken houden? Dit zijn de allerleukste Valentijnsdag ideeën waar iedereen happy van wordt!

  1. Organiseer je eigen proeverij thuis. Zoek gerechten van kleine hapjes en ga samen lekker kokkerellen. Je kunt natuurlijk ook een eigen wijnproeverij of bierproeverij thuis organiseren!
  2. Stippel een speurtocht uit naar het cadeau. Verstop een cadeautje ergens in huis en geef aanwijzingen door middel van briefjes met natuurlijk een lieve boodschap.
  3. Schrijf een liefdesbrief. Een ouderwetse liefdesbrief is mooi, maar je kunt natuurlijk ook een creatief boekje voor hem of haar maken. Download een fotoboek-programma en ga aan de slag. Denk aan een eigen tijdschrift met leuke foto’s van jullie samen en inspiratiefoto’s van zijn of haar interesses.
  4. Ontbijt op bed. Niet het meest originele idee ooit, maar wel altijd goed. Maak een feestje van het ontbijt met verse croissantjes, jus ‘d Orange, scones, koffie en een glaasje Prosecco. Wil je toch iets origineels? Regel dan een diner op bed!
  5. Herbeleef jullie eerste date. Was dit een zomerse activiteit? Je kunt ook altijd picknicken in de woonkamer met warme chocolademelk.

Enjoy! Nog een Valentijnsdag outfit nodig? In een rood jurkje zie je er onweerstaanbaar uit!

Lees ook