1. Home
  2. Inspiratie
  3. De ultieme wishlist van de redactie, mét fijne kortingcodes!

De ultieme wishlist van de redactie, mét fijne kortingcodes!

Door Shelley Beekman - Maandag 09 December 2013 | 11:40

De ultieme wishlist

Een kerstboom is natuurlijk super gezellig, maar een kerstboom met een lading cadeautjes eronder is nog veel leuker! Mocht je nou echt geen idee hebben wat je moet vragen aan de kerstman. Onze redactie heeft alvast hun ultieme wishlist items voor je op een rijtje gezet.

En het mooie is, voor de webshops Zalando en Nelly geldt – alleen vandaag – ook nog eens 10% korting! Dus zie jij iets leuks voor je moeder, vriendin, zusje of gewoon voor jezelf? Sla dan vandaag nog je slag!

Nelly.com – 10% korting op het hele assortiment – code: GLAMPARTY

Zalando – 10% korting op jurken, bij besteding vanaf € 30 – code: ZALANDODRESSES

  // 

Content manager MariseMarise: “Dat ik van jurkjes hou hoef ik jullie vast niet te vertellen. Toch heb ik op een of andere manier nooit leuke jurkjes met lange mouwen in mijn kast hangen. Dit jurkje staat dus bovenaan mijn wishlist: door de lange mouwen perfect voor het koude weer en door de fringes helemaal hot. Maak het af met een leuk hoedje zoals op de foto of met een lekker warme haarband voor buiten in de kou.”

wishlist haarband zalando    wishlist jurkje nelly.com

 //

Stagiaire ShelleyShelley: “Ondanks dat ik al een hele berg statement kettingen heb, vind ik deze echt super gaaf! Deze staat zeker bovenaan mijn wish-list. Dat overhemd? Ik ben niet altijd zo deprimerend hoor! Maar soms zijn er van die dagen dat ik mijn hoofd het liefst onder mijn dekens verstop en er nóóit meer uit onder uitkom. Voor deze dagen vind ik dit shirt van Nelly.com echt per-fect.”

wishlist ketting zalando    wishlist shirt nelly.com

//

Redacteur BritteBritte: “Een lekker knus berenjackie, in een gezellig kleurtje. Ik hang qua stijl een beetje tussen stoer en schattig in, en dit jasje heeft het allebei: de ‘cool & clean’ van het bombermodel in de mix met het knuffelbare stofje. Nummer twee is nou zo’n jurkje waar ik normaal snel voorbij zou scrollen. Maar als ik hem eenmaal een in mijn kast heb hangen trek ik ‘m er het liefst elke dag uit. Hoedje, kniekousen, enkellaarsjes met blokhak en GO!”

bomberjasje nelly.com    jurkje nelly.com

//

Stagiaire AzraAzra: New year’s eve is een avond die we zouden moeten vieren in de mooiste jurk van het jaar! Die eerste nacht van het nieuwe jaar is bepalend voor je geluk tijdens de rest van het jaar. Dus de juiste jurk en een op en top happiness gevoel op het nieuwsjaarsfeest is zeker een must! En daar hoort ook een mooi lingerie setje bij!

lingerie setje nelly.com    jurkje zalando

Lees ook