1. Home
  2. Inspiratie
  3. Uitreiking Elegance Awards

Uitreiking Elegance Awards

Door Anouk Van Eldik - Woensdag 12 September 2012 | 13:57

In het Amsterdamse hotel The Grand vond gisteravond een zeer elegant feestje plaats, namelijk de uitreiking van de jaarlijkse Elegance Awards. De roze loper lag uit en de bezoekers hadden hun meest elegante outfits uit de kast getrokken.

Met een scroppino in de hand wacht iedereen gespannen af in de stijlvolle ruimte. Iedereen ziet er chique uit en er zijn vele BN’ers aanwezig zoals Sietske van der Ster en Ans Markus. Anita Willemars, hoofdredacteur van de Elegance, en cabaretier Richard Kemper reiken de awards uit. De prijzen zijn verdeeld in vijf categorieën: aanstormend talent, twintiger, dertiger, veertiger en vijftiger.

Tromgeroffel klinkt en de eerste award, die voor aanstormend talent, wordt uitgereikt aan Sigrid ten Napel. Het jonge talent (ze is nog maar 19 jaar!) is in veel televisieseries te zien en we gaan ongetwijfeld nog heel veel van haar horen. Zij verdient de award volgens Elegance omdat ze een klassieke schoonheid, intelligent en gedreven is.

De award voor stijlvolle twintiger wordt uitgereikt aan Sylvia Hoeks. Sylvia bewijst haar elegantie door het antwoord op de vraag wat het nou precies inhoudt: ‘’Elegantie heeft te maken met wat van binnenuit komt.’’ Do sleept de award in de wacht voor stijlvolle dertiger vanwege haar veelzijdigheid in wat ze doet, haar klasse en doorzettingsvermogen. Dat ze klasse heeft bewijst Do vanavond maar weer eens, ze draagt een prachtig kanten jurkje. Wij vroegen Do via Twitter waar het jurkje vandaan kwam. Het is van het Scandinavische merk NOIR, mooi én ecologisch!

Monic Hendrickx krijgt de award uitgereikt in de categorie veertiger. Ze is een van de beste actrices, heel innemend en bijzonder krachtig. Ze vertelt dat ze blij is met de award, maar dat echte glamour volgens haar niet bestaat in Nederland, want ze gaat hierna gewoon weer met de tram naar huis. De laatste award wordt uitgereikt aan de mooie schrijfster Jessica Durlacher. Zij krijgt de award vanwege haar grote levenslust en doorzettingsvermogen.

Nu alle awards uitgereikt zijn, is het tijd voor een hapje, drankje en muziek. Komt het even goed uit dat Do aanwezig is! Ze neemt plaats op de stoel met haar gitarist en brengt een paar prachtige liedjes ten gehore. Een geslaagde avond met absolute prachtvrouwen als winnaressen!

Lees ook