1. Home
  2. Inspiratie
  3. GEBLOEMDE JURKJES ZIJN HOT: FLOWER POWER

GEBLOEMDE JURKJES ZIJN HOT: FLOWER POWER

Door Ana Banjanin - Maandag 04 December 2017 | 08:30

Deze trend zien we echt overal terugkomen en wij houden ervan: gebloemde jurkjes. Hoe tof is dat? En nee, jurkjes met bloemen hoeven echt niet truttig of oubollig te zijn. Alles behalve zelfs! Het is juist super hip en met zo’n jurkje maak je écht een statement. Een gebloemd jurkje heb jij hoe dan ook nodig, geen twijfel over mogelijk!

 

Een gebloemde jurk in je kledingkast is een must! Dit jurkje kun je voor iedere seizoen dragen, of het nu lente, zomer, herfst of winter is! Helaas zien wij de zon niet continu schijnen (as it should!), daarom kan het handig zijn om een gebloemd jurkje met driekwart of lange mouwen te dragen wanneer het wat kouder is. Maar wanneer de zon meer van haar zelf laat zien, then we bring out the big guns a.k.a jurken zonder mouwen! Wij helpen jou graag een handje en daarom hebben wij de leukste gebloemde jurkjes speciaal voor jou op een rijtje gezet. Geloof ons, met dit jurkje zit jij echt helemaal goed.

GEBLOEMDE JURKJES: GO GET YOURS NOW

En wie zegt dat deze fleurige, bloemige jurkjes niet in de winter te dragen zijn? Nou, echt wel! Combineer het met een leuk laarsje, een goede, dikke panty of maillot, en een warm jasje and you’re ready to rock your floral dress. Shop ze!

Lees ook