1. Home
  2. Inspiratie
  3. Trends: Kerstjurkjes

Trends: Kerstjurkjes

Door Shelley Beekman - Zondag 08 December 2013 | 12:59

trends kerstjurkjes

De tijd van feestjurkjes is weer aangebroken. Ga jij deze feestdagen voor een mooi kerstjurkje? Lees dan snel even verder en bekijk de laatste kerstjurk-trends zijn en shop je jurkje geheel in stijl. Wil je meer inspiratie, dan kan je natuurlijk altijd even een kijkje nemen op onze kerstjurkjes pagina. Je kunt ook altijd even onze Pinterest pagina bezoeken voor nog meer kerstplezier, of hou gewoon onze site goed in de gaten. Wij zorgen ervoor dat je straks helemaal christmas-proof bent!

Kant

Deze trend kan eigenlijk het hele jaar door, maar tijdens de feestdagen zijn we hier extra fan van: kanten jurkjes! Het maakt een jurkje net wat meer ondeugend en vrouwelijk. Behalve jurkjes zien we ook veel blouses, rokjes en lingerie die met kant versierd zijn.

How to wear?
Ga je voor een jurkje volledig van kant of voor een subtiel randje? Eigenlijk kun je met een simpel jurkje met kant niet veel verkeerd doen, maar zoals het gezegde al zegt: less is more. Bij een kanten jurkje kun je qua accessoires dus lekker basic blijven.

Pailletjes & glitters

Kerst is vooral veel glitter & glamour, vandaar dat we overal de pailletten jurkjes weer voorbij zien komen. Hoe meer glitters hoe beter tijdens de feestdagen. Het mooie is dat je het feestjurkje eventueel met oud & nieuw ook nog een keer kan dragen.

How to wear?
Vind je een jurkje dat helemaal bestaat uit glimmers net een beetje te veel? Dan kun je ook voor subtielere glitters gaan. Je kunt je outfit afmaken met hoge hakken, maar je kan natuurlijk ook voor comfortabele loafers gaan.

Velvet

Wij zijn heel erg fan van de velvet jurkjes. Je kent het vast wel, de stof is lekker zacht en het is super fijn om te dragen.  Deze trend is al gespot bij celebs als Katy Perry en Kim Kardashian, dus hoog tijd dat ook wij nuchtere Nederlanders vallen voor deze soepel vallende jurkjes.

How to wear?
Voor de kerstdagen is een bordeaux rood of een kerstboom groen jurkje natuurlijk extra leuk. Je kunt het zo stoer of lief maken als je zelf wilt. Combineer jij jouw velvet jurkje met hoge hakken of met stoere biker boots?

Goud

Een echte kerst kleur waar we niet zonder kunnen tijdens de feestdagen is goud. Goud is onmisbaar tijdens de kerst en bovenal lekker glamorous. Gouden jurkjes, schoenen, accessoires, kerstversieringen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Met de feestdagen is goud het magische toverwoord!

How to wear?
Je kunt voor een goudkleurig jurkje kiezen of voor een jurkje waar goud in verwerkt zit. Goud en glitters zijn ook een top combinatie, zeker met kerst. Het is dus helemaal aan jou waar jij je goed in voelt. Straal als een engeltje in je gouden jurkje.

Lees ook