1. Home
  2. Inspiratie
  3. Trend report: Kanten jurkjes

Trend report: Kanten jurkjes

Door Marise Doeve - Donderdag 29 November 2012 | 12:38

We kunnen er niet meer omheen; kanten jurkjes zijn hot! Je ziet de jurkjes met kant overal; tijdschriften, modeshows, bij jou op het werk maar ook bij een avond stappen. Kanten jurkjes zijn niet meer weg te denken uit het huidige modebeeld en dat vinden wij helemaal niet erg.

Hoewel ze er zijn in alle kleuren zijn vooral de zwarte kanten jurkjes favoriet. Het zwart geeft het jurkje iets klassieks waardoor het jurkje net zo goed naar het werk gedragen kan worden als naar jouw kerstdiner of gala. Als je trouwens op zoek bent naar een leuk jurkje voor de kerst, hebben we een hele pagina vol met kerstjurkjes.

Draag jouw kanten jurk met een paar biker boots, een leren jasje of een stoere army jacket voor een casual look. Voor een avond stappen combineer je met een mooie clutch, je mooiste hakken en natuurlijk een paar sierlijke oorbellen of juist een rits armbanden om de pols.

Extra leuk aan deze trend is dat hij nog wel een tijdje blijft dus een mooie kanten jurk is zeker het investeren waard. Die draag je gewoon het hele jaar door nog. Op Jurkjes.nl hebben we heel veel mooie kanten jurkjes. Klik hier om een kijkje te nemen tussen de kanten jurkjes op Jurkjes.nl

Trend report: kanten jurkjes

Trend report: Kanten jurkjes

Trend report: Kanten jurkjes
Bron: Lookbook.nu, op volgorde: Leslie K., Lily M., Rachel-Marie I., Carolina E., The clothes horse R. en Anita S.

Lees ook