1. Home
  2. Inspiratie
  3. Trend report: Stripe hype

Trend report: Stripe hype

Door Marise Doeve - Maandag 11 Februari 2013 | 12:29

De streepjes zijn alweer een tijdje populair maar met de zwart/wit trend voor aankomend seizoen zullen ze ook dit jaar weer volop in het straatbeeld aanwezig zijn. Wij lieten ons inspireren door een paar van de meest populaire bloggers en verzamelden de leukste gestreepte jurkjes voor jou!

Trend report: streepjes hype

Streepjes trend report

Veel vrouwen durven niet aan de streepjes omdat ze breed maken, maar daar zijn trucjes voor. Klein lesje in het dragen van streepjes; verticale strepen maken lang, horizontale strepen breed.

Wil je toch graag een jurkje of top met horizontale strepen aan? Draag dan een vestje of colbert erover die je open draagt zodat je de strepen in de breedte onderbreekt. Een andere optie is een opvallende lange ketting of sjaaltje waardoor ook de strepen worden onderbroken.

Zwart-wit gestreepte jurkjes | Jurkjes.nl

Van links naar rechts: Mango € 19,99, Cameo Rose €24,99, Cameo Rose € 24,99

Vila gestreepte blazer | Wehkamp

Vila € 49,95 | Wehkamp

 

Is een gestreept jurkje iets te veel van het goede voor jou? Of heb je het idee dat iedereen dan zegt, daar heb je haar weer in dat gestreepte jurkje? Misschien is een gestreepte blazer voor jou de goede oplossing! Leuk te combineren met een zwart of juist felgekleurd jurkje maar ook met een mooie skinny jeans of jumpsuit.

Tip: combineer je gestreepte items met stoer denim om je outfit helemaal trendy af te maken.

Ga jij dit jaar ook voor de streepjes of is dit een trend die jij liever overslaat?

 

 

 

Lees ook