1. Home
  2. Inspiratie
  3. Trend: fringe jurkjes

Trend: fringe jurkjes

Door Marise Doeve - Maandag 30 Maart 2015 | 17:00

Fringe jurkjes Outfit Inspiratie

Een jaartje geleden had je misschien nog je twijfels maar dit jaar kun je er echt niet meer omheen. Franjes zijn overal en kunnen nu ook echt niet meer in jouw kast ontbreken. Wij keken de kunst af van de bloggers en gingen voor jou op zoek naar de leukste fringe jurkjes!

Je kent ze vast wel: die leuke sliertjes aan je kleding die vrolijk heen en weer dansen bij elke stap die je zet. We hebben het over franjes! In de lente en zomer zien we deze trend overal voorbij komen. Je vind ze niet alleen bij jurkjes maar ook jassen, tassen, schoenen en zelfs sieraden hebben tegenwoordig franjes. Je denkt nu misschien aan cowboys en Pocahontas, maar we garanderen je dat dat beeld verleden tijd is. Het leuke is dat je ze – met de juiste items – met alles kunt combineren. Kies bijvoorbeeld voor een fringe jurkje, een poncho met franjes voor de perfecte festival look of ga voor bohemian chic met zwierige laarsjes. Fringes voegen vaak nét dat beetje extra toe aan je outfit, dus een bepaalde look creëren is zo gepiept!

Fringe jurkjes shoppen

Sinds grote designers zoals Rodarte en Valentino vorig jaar lieten zien dat deze trend niet mag ontbreken in je kast, konden bloggers natuurlijk niet achterblijven. Zoals je ziet wordt er flink op los gecombineerd en de mogelijkheden zijn eindeloos. Tip: combineer franjes met rustige, effen kleuren om rust te bewaren in je outfit. Less is more! Wil je bijvoorbeeld fringe jurkjes dragen, zorg er dan voor dat het jurkje de eyecatcher is.

Nu de vrolijke sliertjes weer helemaal hot zijn, wil je natuurlijk ASAP een rafelig jurkje toevoegen aan je kledingkast. Wij zijn daarom voor je op zoek gegaan naar de leukste fringe jurkjes. Bereid je voor op de zomer en shop deze coole jurkjes!

Fringe jurkjes trend
ASOS Collection € 30,99 | ASOS Collection € 21,99 | ASOS Collection €139,00

Let op: de prijzen van de Asos jurkjes kloppen momenteel niet als je op de prijzen klikt. De prijzen die hierboven vermeld staan, zijn de werkelijke prijzen.

Fringe jurkjes
MinkPink € 64,90 | Rare London € 69,95 | MinkPink € 385,00

Bron beeld: The August DiariesIsabel S. en Quality Rivets

Lees ook