1. Home
  2. Inspiratie
  3. Top 8 feestjurken die je gezien moet hebben!

Top 8 feestjurken die je gezien moet hebben!

Door Shelley Beekman - Dinsdag 10 December 2013 | 10:00

Het valt niet mee om alles op tijd voor de feestdagen te regelen. Van cadeaus tot het eten en dan tussendoor nog even naar de kapper. Niet te vergeten dat er ook gewoon gewerkt moet worden. De kinderen moeten naar school en ook de dagelijkse boodschappen moet in huis gehaald worden. Het kan daarom wel eens voorkomen dat een leuke outfit scoren voor kerst er bij in schiet.

Voor deze powervrouwen, die het zo druk hebben met van alles en nog wat voor de feestdagen, hebben wij een speciale feestjurken top 8 gemaakt. De mooiste kerst- en oud en nieuwjurken staan in deze lijst. En heb je nou toevallig wél even tijd om lekker rond te neuzen? Kijk dan op onze kerstjurkjes pagina, want daar staan er nog véél meer!

Omdat een little black dress altijd wel goed is, kiezen wij voor een top 8 bijna geheel in het zwart. Bij kerst en oud en nieuw horen ook veel glitters en aangezien deze trend helemaal hot is, ontbreekt het hier ook zeker niet aan in de lijst. Ook aan verschillende maten en figuren is gedacht, zo kan je kiezen voor een jurkje met volume of een nauwsluitend model. Bekijk ze snel hieronder!

feestjurken

1. MBYM – € 79,95

2. Oneness – € 47,95

3. Twin-set – € 149,-

4. Even&Odd – €44,95, 19,95

5. Marks & Spencer – € 125,-

6. Laona – € 149,95

7. ModeMusthaves – € 34,95

8. Vero Moda – € 44,95

Welke feestjurk is jouw favoriet? 

Lees ook