1. Home
  2. Inspiratie
  3. Tic Tac Toe collectie launch Antoine Peters x Gsus

Tic Tac Toe collectie launch Antoine Peters x Gsus

Door Marise Doeve - Vrijdag 11 November 2011 | 12:14
Zwart Tic Tac Toe jurkje | Gsus x Antoine Peters

Jamie (van Gsus) in het jurkje uit de Tic Tac Toe collectie

In de Heavens Playground aan de Westerstraat in Amsterdam was het gister tijd voor een feestje! En wat voor een. Het was tijd voor de launch van de Tic Tac Toe collectie die Antoine Peters in samenwerking met Gsus ontwierp. Het speelse thema van de collectie was helemaal doorgevoerd in de styling van de winkel. Overal hingen namelijk witte schildersdoeken waar iedereen zich kon uitleven met een spelletje ‘boter, kaas en eieren’.

Het idee om ‘boter, kaas en eieren’ als inspiratie voor de collectie te gebruiken kwam voort uit de speelsheid van beide labels. Opvallend zijn dan ook de speelse details zoals de trui voor heren waarbij een O ontstaat wanneer de drager zijn handen in de buidel van het shirt stopt. Of de damestrui waarbij een enorme X ontstaat als ze haar handen in haar zakken steekt. Een ander geweldig detail vonden wij de zwarte legging met daarop een klein potje boter, kaas en eieren.

De sfeer was goed, iedereen stond met een drankje in de hand en de dj (gekleed in Tic Tac Toe vest) draaide er lekker op los. Later op de avond was het tijd voor Krause om een knallend optreden te geven. Handig was dat personeel en artiesten allemaal in creaties uit de collecties rondliepen. Zo kon je de verschillende modellen en de pasvorm gelijk goed zien. De collectie was voor de lancering al veelbesproken. Beauty expert Tom Sebastian werd zelfs al gespot met een Tic Tac Toe sjaal bij de OPI lancering.

Wij zijn verliefd op de geweldige ketting (als je hem af doet kun je er ook echt ‘boter, kaas en eieren’ mee spelen), de zwarte legging met als detail een klein Tic Tac Toe spel en de speelse jurkjes.

Ben je benieuwd geworden naar de Tic Tac Toe collectie? De collectie ligt in alle Heavens Playground filialen en is natuurlijk ook online te bewonderen!

Tic Tac Toe | Gsus x Antoine Peters

Gsus Battle After White | Label54

Gsus €99,95

Gsus Winner Grey | Label54

Gsus €89,95

Gsus Battle Deep Black | Label54

Gsus €99,95

Lees ook