1. Home
  2. Inspiratie
  3. The Ultimate Party Dress

The Ultimate Party Dress

Door Admin - Donderdag 22 September 2011 | 14:23
The Ultimate Party Dress

Addy van den Krommenacker | The Ultimate Party Dress

Voor het ontwerp van een feestelijke jurk ging de Nederlandse ontwerper Addy van den Krommenacker een samenwerking aan met dameswinkel Oger Donna. De lancering van The Ultimate Party Dress vond gister plaats in de winkel in de PC Hoofdstraat. De jurk heeft een grote off-shoulder kraag en is een speelse variant op de little black dress.

Naast The Ultimate Party Dress in nu ook de pret-à-porter collectie van Van den Krommenacker bij Oger Donna te koop. De collectie bestaat uit trenchcoats, pakken en veel jurken van satijn, met prijzen tussen 495 tot 1500 euro. De kleuren zijn vooral zwart, wit en goud.

Als het aan Sander Lusink, directeur marketing bij Oger en Oger Donna en zoon van oprichter Oger Lusink, ligt smaakt de samenwerking naar meer. “De samenwerking met Addy voelt goed aan. Misschien dat we in de toekomst nog wel een ander soort dress samen lanceren.”

De feestjurk is een limited edition en is er in vier verschillende uitvoeringen: klassiek zwart met grote stippen, kobalt blauw, donkerblauw met kleine stippen en glanzend beige.

Lees ook