1. Home
  2. Inspiratie
  3. De sweatjurk: deze easy pieces mogen niet ontbreken in je kast

De sweatjurk: deze easy pieces mogen niet ontbreken in je kast

Door Dionne - dinsdag 30 oktober 2018 | 16:46

Dit artikel wordt geschreven op een donkere en sombere dag. Zo’n dag waarop je eigenlijk het hele seizoen van je favoriete Netflix-serie wilt bingewatchen met een theekan voor je neus (en chocola). Anyway, er zijn toch verplichtingen die je moet nakomen. Juist op zo’n dag wil je ’s ochtends niet te lang bezig zijn met je outfit keuze. Snel, makkelijk en toch enigszins stijlvol. Deze eisen maken de zoektocht er niet makkelijker op. Tenzij je voor een sweatjurk kiest. Trek een sweatjurk aan en je bent binnen no time aangekleed. Plus je komt ook nog eens hartstikke stylish op de plek van bestemming aan. Wat wil je nog meer? 

De sweatjurk is allesbehalve slonzig

Vaak wordt dit key item vergeleken met een slonzige kledingstijl en dat klopt van geen kant. We kennen allemaal de Gigi Hadid-collectie voor Tommy Hilfiger wel. De collectie bestond bijna alleen maar uit de comfortabele sweaters. Laten we eerlijk zijn: wanneer Gigi en Tommy samen iets ontwerpen moet het goed zijn. Vergeet eindeloze passessies voor je kledingkast ’s ochtends en neem de tijd voor dat overheerlijke ontbijtje en het onmisbare kopje koffie. Of je keert je nog een keer om als je de wekker gaat (maar we raden natuurlijk de belangrijkste maaltijd van de dag aan). Trek een sweatjurk en je bent ready to take off.  

Sweatjurk

Beeld cc links: Eat Sleep Wear Rechts: Style Scrapbook 

Deze musthave combineren

Al die leuke kleurtjes en printjes combineren lijkt een feest dit seizoen, maar soms heb je zin in een leuke basic look. Maar wat vinden we nu zo leuk aan de sweatjurk? Ze zitten heerlijk knus en ze zijn eindeloos te combineren. Draag de sweatjurk dit seizoen met mooie laarzen en een dikke maillot. Draag de alleskunner naar kantoor, een dagje shoppen of juist thuis. Kijk gerust even naar hoe deze girls de look rocken.

Shop snel en gemakkelijk deze ultieme basic

Maar gelukkig zijn dit niet de enige sweatjurkjes! Hier hebben wij een nog groter aanbod.

Lees ook

Jurkjes.nl maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.