chevron-up

Veelgestelde Vragen

Wat is Jurkjes.nl?
Op Jurkjes.nl vind je het grootste aanbod jurkjes online. Onze site is een verzameloverzicht van jurkjes die online te koop zijn bij verschillende webshops. We zijn dus zelf geen winkel en verkopen zelf geen producten, maar linken je alleen door naar de shop waar je het jurkje kan aanschaffen.

Hoe kan ik een jurkje bestellen?
Wij verkopen zelf geen jurkjes, wij sturen je alleen door naar verschillende webshops die de jurkjes verkopen. Als je een mooi jurkje hebt gevonden op Jurkjes.nl, klik je op de roze knop (Naar de webshop >>) om naar de webshop te gaan waar het jurkje wordt verkocht.

De prijs klopt niet, hoe kan dit?
Staat er een andere prijs bij de verkopende webshop dan bij ons? We krijgen de prijsinformatie door van de webshops en zijn dus afhankelijk van die informatie. Als de informatie op Jurkjes.nl anders is dan de informatie op de website van de webshop die het jurkje verkoopt, is de informatie op de website van de verkopende webshop leidend.

Wat zijn de levertijd en verzendkosten?
Op Jurkjes.nl staan jurkjes verzameld van heel veel verschillende webshops en de levertijd en verzendkosten verschillen per webshop. Deze informatie vermelden we naast ieder product op Jurkjes.nl zodat je dit weet voordat je naar de webshop doorklikt. 

Kan ik adverteren op Jurkjes.nl?
Jouw webshop ook op Jurkjes.nl? Met jurkjes in de productzoeker, met een banner of misschien wel in de nieuwsbrief? Op onze pagina over adverteren vertellen we je meer over de mogelijkheden en hoe je het beste contact op kunt nemen.

Staat jouw vraag er niet tussen?
Neem dan contact met ons op via:

Comparison Services B.V.
t.a.v. Jurkjes.nl
Kabelweg 21
1014 BA Amsterdam

Mail: contact@jurkjes.nl 
Telephone: +31 20 261 7983