Over ons

Op Jurkjes.nl vind je het grootste aanbod jurkjes online. Onze site is een verzameloverzicht van jurkjes die online te koop zijn. Op dit moment vind je meer dan 50.000 verschillende jurkjes, van ongeveer 55 verschillende webshops op Jurkjes.nl. We zijn dus zelf geen winkel en verkopen zelf geen producten, maar linken je alleen door naar de shop waar je het jurkje kan aanschaffen.

Om jou te helpen bij de zoektocht naar het perfecte jurkje bieden we je de mogelijkheid om te zoeken op prijs, merk, kleur en/of categorie. Zo kun jij heel gericht zoeken naar de jurk waar jij naar op zoek bent. Ook kun je zoeken op trefwoorden als pailletten, lange mouwen, asymmetrisch en print.

Het team achter Jurkjes.nl:


Aart Wallet
contact@jurkjes.nl

Koen de Kuiper 

contact@jurkjes.nl

Lieke van Drooge | Category Manager Support Storefronts

contact@jurkjes.nl

We krijgen de informatie over jurkjes - zoals de omschrijving en de prijs - aangeleverd van de webshops. Wij proberen te allen tijde deze informatie correct weer te geven, maar zijn niet verantwoordelijk voor eventuele fouten. De gemelde prijzen zijn exclusief eventuele verzendkosten. Voor informatie over de betaalmethoden, leveringswijze, het bestelproces en het herroepingsrecht kun je terecht bij de webshop die het product aanbiedt.


Voor meer informatie kun je kijken tussen onze veelgestelde vragen en algemene voorwaarden. Hier vind je ons privacy statement, en wil je persoonlijk contact opnemen, dan kan dat via onze contactpagina. Wij helpen je uiteraard graag om je favoriete jurkje te vinden of je in contact te brengen met de webshop waar je een vraag over hebt.