1. Home
  2. Inspiratie
  3. Snel shoppen: het SuperTrash WK jurkje

Snel shoppen: het SuperTrash WK jurkje

Door Britte Kramer - Dinsdag 24 Juni 2014 | 13:55

WK oranje jurkje SuperTrash

Bij Jurkjes.nl grijpen we elke reden aan voor het aanschaffen van een nieuw jurkje. Dus ga maar na hoe fanatiek we gisteravond juichten, toen het Nederlands elftal ons weer zo’n reden verschafte.  Wie nu het SuperTrash WK jurkje bestelt, heeft ‘m sowieso voor de wedstrijd van zondag in huis.

Spanje, Australië, Chili; het Nederlands voetbalelftal verslond ze als een stel hongerige leeuwen, tijdens de poulefase van dit WK. Dat betekent: achtste finale! Zondag om 18:00 uur is het zover: dan ontmoeten we Mexico in de strijd om de volgende ronde.

Na drie keer dezelfde oranje outfit gedragen te hebben, of je drie wedstrijden lang niet zo om het WK bekommerd te hebben, is het nu toch echt wel tijd om jezelf een (nieuw) oranje jurkje te gunnen. Een superteam support je tenslotte in stijl. Onze suggestie? In deze superjurk van SuperTrash.

De SuperTrash oranjejurk is zo oranje als het maar zijn kan; nog geen tien euro (€ 9,99); flatteus (strak van onder, losjes van boven); op twee manieren te dragen (sexy V-neck voor en tekst op de rug, of vice versa); op voorraad, en – als je nu bestelt – ruim op tijd in huis!

Niet helemaal jouw stijl? Geeft niks, keus genoeg! Klik hier om alle oranje jurkjes te zien.

 

Lees ook