1. Home
  2. Inspiratie
  3. Sterrenbeeld Steenbok: cadeautips & verjaardagsjurkjes

Sterrenbeeld Steenbok: cadeautips & verjaardagsjurkjes

Door Britte Kramer - Woensdag 28 December 2016 | 15:16

Alle Steenbokken opgelet! Het zal je niet ontgaan zijn: je bent binnen nu en vier weken jarig! Om het feest compleet te maken zet Jurkjes.nl speciaal voor jou de allerleukste jurkjes op een rij. Plus de beste Steenbok cadeau tips, om op sneaky wijze aan je vrienden en familie voor te leggen. Tip: deel deze link en laat je ‘verrassen’ met de beste cadeautjes ooit!

Steenbok stijl

Verjaardagsjurkjes

Terwijl je je vriend, vriendin, vader, moeder, broer en zus hieronder verder laat lezen – waar wij de beste Steenbok cadeautips uit de doeken doen (we weten dat het lastig voor je zal zijn om niet te spieken; als Steenbok ben je niet per se het type voor verrassingen, of wel?) – kun jij je hier laten inspireren door de allerleukste Steenbok verjaardagsjurkjes. Ja, wij deden het voorwerk, en dat betekent voor Steenbokken een boel zwart, wit en kant. Hier lees je meer van wat de sterren zeggen over jouw stijlgevoel en zie je welke celebs ook Steenbok zijn. Enjoy!

Steenbok cadeautips

Een belangrijke tip wanneer je op jacht gaat naar een cadeautje om de Steenbok mee te imponeren: houd het simpel. Steenbokken houden van pure materialen en vrij strakke ontwerpen. Dat geldt zowel voor eten, als voor spullen voor in huis, als voor kleding. Te veel tierelantijnen zijn aan dit sterrenbeeld niet besteed. Waar ze wel warm voor lopen? Iets dat met veel aandacht door jou zelf gemaakt is. Handig met breinaalden? Een mooie, wollen sjaal of trui of een knus kussenhoesje wordt gegarandeerd gewaardeerd. Knus is namelijk een van de codewoorden bij dit sterrenbeeld. Zelf niet zo handig? Met een fleecedekentje voor op de bank of een zelf samengesteld receptenboek scoor je ook zeker punten, vooral als het vol staat met degelijke, gezonde gerechten, zoals lekkere soepen en shakes.

Trefwoorden: praktisch & mode

Bedenk je in ieder geval dat een praktisch cadeau bij je Steenbokvriendin over het algemeen beter in de smaak valt dan een loos frutsel. Wat te denken van een lippenstift in de nieuwste trendkleur? Wij tippen burgundy (heren: dat is de modeterm voor wijnrood). Matcht mooi bij de zwarte en witte kleding waar ze een voorkeur voor heeft! Ze weet namelijk precies wat er speelt op het gebied van mode. Daarom zou je dus ook een van deze jurkjes aan haar kunnen geven.

Duur grapje

Lezen is ook een hobby van veel Steenbokken, dus waarom dat niet combineren met kleding, en een mooi modeboek voor haar kopen? Sieraden kunnen ook, maar het is wel een lastiger verhaal. De Steenbok houdt niet zo van nep, en dat feit, gecombineerd met haar trendgevoeligheid, zorgt misschien voor een duur grapje. Pas op dat je geen vermogen uitgeeft aan iets dat volgend seizoen al niet meer gedragen wordt. Kies eerder voor een mooi vintage sieraad.

Lees ook