1. Home
  2. Inspiratie
  3. Sterrenbeeld Schorpioen: verjaardagsjurkjes en cadeautips

Sterrenbeeld Schorpioen: verjaardagsjurkjes en cadeautips

Door Britte Kramer - Dinsdag 18 Oktober 2016 | 10:42

Nu (bijna) alle Weegschalen hun verjaardag weer achter de rug hebben, start het feest voor de Schorpioenen. Alvast van harte gefeliciteerd allemaal! Maar wat trek je deze keer aan? Enne, gasten: wat geef je zo’n mystiek type cadeau?

 

Sterrenbeeld Schorpioen stijl

Verjaardagsjurkjes 
Omdat er natuurlijk geen twijfel mag bestaan over wie de jarige is, ontleden we in dit artikel meteen ook even de  Scorpio-style. Van materialen tot modellen en van kleuren tot stijlen. Tipje van de sluier: het verbaast ons niet dat Halloween precies in Schorpioens verjaardagsperiode valt…

Als alle Schorpioenen nu dus even aan het shoppen slaan, dan geven wij stiekem nog wat inspiratie aan ieder die de komende maand met een passend cadeau voor haar Schorpioenenvriendin, -zus of -moeder wil komen.

Cadeautips: detectives en Oriëntaalse bloemengeurtjes, (en) een lot uit de loterij
Goed, je hebt dus een vriendin die ergens de komende vier weken jarig is, maar totaal nog geen idee voor een cadeau? Here you go! Houdt ze van lezen? Snuffel in de boekenwinkel dan vooral tussen de detectives. Zin om haar een nieuw parfum te geven? Scoren doe je met een Oriëntaals bloemengeurtje. Het zou zomaar eens kunnen dat Dior Pure Poison, Dior Addict of Dior J’Adore haar signature-geur wordt.

Sexy parfums zijn het; je vriendin is tenslotte een geboren verleidster. Vandaar dat je ook prima kunt aankomen met een mooi lingeriesetje. En hoewel het misschien een wat minder gezellig pakje maakt, doe je Schorpioenen ook een groot plezier met een loterijlot. Dikke kans trouwens dat de gulle Schorpioen je er nog wat moois voor terug geeft ook, als ze het winnende lot te pakken heeft.

Pssstt: cadeautips voor een bescheiden budget
Is je budget wat minder groot? Zoals je misschien weet, houden Schorpioenen wel van een beetje mystiek. Om hun huis in zulke sferen te hullen steken ze graag een geurkaars of wat wierook aan. Een set tarotkaarten of een sessie bij een handlezer of astroloog gaat je ook geheid een héle dikke knuffel opleveren. En om haar liefde voor (rode) wijn met haar interesse in het mystieke te combineren: wat dacht je van deze kurkentrekker vermomd als unicorn?

Lees ook