1. Home
  2. Inspiratie
  3. Sterrenbeeld Boogschutter: cadeautips & verjaardagsjurkjes

Sterrenbeeld Boogschutter: cadeautips & verjaardagsjurkjes

Door Britte Kramer - Zondag 20 November 2016 | 09:22

Ja hoor: de maand der maanden staat weer voor de deur. Voor wie wel van een feestje houdt, that is. En de Boogschutter, die doet dat. Gelukkig maar, want dit sterrenbeeld heeft deze maand namelijk nog een extra feest: haar verjaardag! Happy birthday, girl! Als cadeautje zochten we de mooiste verjaardagsjurkjes uit, passend bij je sterrenbeeld. Enne, alinea 2 is verboden terrein: daar geven we je visite de beste Boogschutter cadeau tips. 

Boogschutter cadeau tips

Verjaardagsjurkjes
Omdat we vinden dat jij je helemaal op de voorbereidingen van je knalfeest moet kunnen storten, hebben wij het shoppen alvast voor je gedaan. Of nou ja: we hebben een heleboel feestelijke jurkjes in Boogschutter-stijl voor je uitgezocht. Ga maar gauw kijken, dan nemen wij ondertussen je verlanglijst even door met je gasten.

Boogschutter cadeau tips
Belangrijk om rekening mee te houden in je zoektocht naar een cadeau voor de Boogschutter: het gaat deze blijerds vooral om het idee erachter. Met persoonlijke, doordachte cadeautjes, zoals een boekje vol herinneringen, een ketting met schelpjes die jullie op vakantie vonden of het eerste issue van haar favoriete magazine scoor je dikke punten.

Ook doe-dingen krijgt ze maar al te graag, vooral op het gebied van reizen en avontuur. Een stedentrip (how about low budget Londen of kerstshoppen in Antwerpen?), een dagje pretpark of indoor skiën, bijvoorbeeld.

Sowieso zit je wel goed met sportgerelateerde presentjes. Al helemaal als het gecombineerd wordt met een grapje, iets lolligs. Denk aan een springtouw of hoelahoep – en dan ’t liefst paars, met glitters.

Geef je liever een mooi kledingstuk? Ga dan voor een van deze jurkjes.

Waar je ook voor kiest: maak werk van de verpakking. Voor de Boogschutter zit de helft van het plezier in het openmaken van het pakje. Gebruik tijdschriftpagina’s als pakpapier en bind de boel dicht met een vriendschapsbandje. Ze zal amper nog oog hebben voor wát je nu eigenlijk ingepakt hebt…

Lees ook