1. Home
  2. Inspiratie
  3. Steps wint Telegraaf VROUW Award

Steps wint Telegraaf VROUW Award

Door Elise Takkenberg - Vrijdag 14 Juni 2013 | 08:00

Vrouw Awards: Steps | Jurkjes.nl

Modeketen Steps heeft de Telegraaf VROUW Award: Mode in ontvangst genomen. In deze categorie waren vijf merken genomineerd en Steps is door het publiek (ruim 23.000 vrouwen) gekozen als winnaar. De uitreiking vond afgelopen woensdagavond plaats in The Harbour Club in Amsterdam. 

Tijdens de vijfde editie van de VROUW Awards werden ruim tien Awards uitgereikt, onder andere in de categorieën beauty, cosmetica, welness en wonen. Gedurende de maand mei kon het publiek via internet stemmen op haar favoriet in iedere categorie. De genomineerden zijn beoordeeld op de kernwaarden van het magazine zelf: onder andere positief, herkenbaar, informatief en betrokken.

Door het winnen van de Award versloeg Steps andere modemerken als Van Haren, Pandora en Expresso. De jury voor de categorie Mode bestond uit Addy van den Krommenacker (modeontwerper), Beertje van Beers (columniste en presentatrice) en Johanna Doberitz (mode & beauty VROUW). Andere winnaars waren HEMA en Nivea in de categorieën Online en Persoonlijke verzorging. De Award werd uitgereikt door vaste columnistes Daphne Dekker en Beertje van Beers.

Afgelopen jaar won Steps ook een VROUW Award. Dit had de modeketen te danken aan een samenwerking met Addy van den Krommenacker; hij ontwierp een collectie betaalbare designerkleding. Steps wordt vooral gewaardeerd om haar betaalbare jurken met luxueuze uitstraling.

Steps jurkjes

Wij vinden Steps een terechte winnaar, alleen al om haar leuke jurkjes. Begin dit jaar bracht de keten een Maxima collectie uit en ook naast deze collectie biedt Steps leuke, chique en betaalbare jurken. De collecties bestaan uit kleurrijke jurken met leuke prints, maar bijna ieder jurkje is geschikt voor formele gelegenheden en naar kantoor. Ideaal, zulke multifunctionele jurkjes!

Wij hebben de leukste Steps jurkjes voor je op een rij gezet. Welke is jouw favoriet?

 

Steps jurken op Jurkjes.nl

V.l.n.r: € 41,95€ 79,95€ 109,95€ 109,95€ 89,95

Lees ook